Εικόνες χάους στο αεροδρόμιο Πάφου λόγω της απεργίας-Επιβάτες παγιδεύτηκαν (pics)

Χάος. Αυτό είναι το αίσθημα που επικρατούσε στο αεροδρόμιο Πάφου, το βράδυ της Τετάρτης, όταν οι υπάλληλοί του αποφάσισαν να κατέλθουν σε απεργία, χωρίς προειδοποίηση και της τελευταίας στιγμής. Το θέμα, μάλιστα, απασχόλησε και τα βρετανικά ΜΜΕ, τα οποία έκαναν λόγο για παγιδευμένους ταξιδιώτες, λόγω της απεργίας.  

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της DailyMail, η απόφαση του προσωπικού του αεροδρομίου Πάφου, να κατέλθει σε αυθόρμητη στάση εργασίας, από τις 2 μέχρι τις 4 το απόγευμα, είχε ως αποτέλεσμα να επηρεαστούν πάνω από 20 πτήσεις και κάποιες είχαν εκτραπεί προς τη Λάρνακα, ενώ άλλες ακυρώθηκαν, με τους ταξιδιώτες να μεταφέρονται σε ξενοδοχεία. 

Μία επιβάτιδα είχε αναφέρει στην βρετανική εφημερίδα πως το αεροπλάνο της είχε παραμείνει καθηλωμένο, όπως και άλλα αεροσκάφη. Η εταιρεία Jet2, που είχε αεροσκάφη στο αεροδρόμιο, είχε αναφέρει σε τοποθέτησή της πως ως αποτέλεσμα της απρόοπτης στάσης εργασίας, η εταιρεία δεν ήταν σε θέση να αποχωρήσει από την Πάφο και θα έκανε ότι μπορεί για να εξυπηρετήσει τους πελάτες της. 

Ένας ταξιδιώτης, απαντώντας στην ανάρτηση που έκανε η εταιρεία στο Twitter, υπέδειξε πως έδωσαν 50 περίπου μικρά κουτιά με μπισκότα, για εκατοντάδες επισκέπτες. Ανέφερε, δε, ότι ενήλικες και παιδιά είχαν παγιδευτεί στο αεροδρόμιο, χωρίς ενημέρωση για ώρες. Άλλη ταξιδιώτρια ανέφερε ότι οι γονείς της είχαν μείνει έξω από το αεροδρόμιο, για πάνω από δύο ώρες. «Καμία ενημέρωση από την Jet2». 

Άλλη εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στο αεροδρόμιο Πάφου, απάντησε σε αναφορά ταξιδιώτη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να απολογηθεί για τα προβλήματα που προκάλεσε η απεργία. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Καταδίκασε την επίθεση στο ΤΑΕΠ ο ΠτΔ-«Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, απαράδεκτο περιστατικό»
Με το νέο έτος αρχίζει η εκδίκαση της υπόθεσης του Al Jazeera-Νέα αναβολή στη δίκη
Πώς έχει αλλάξει τους Ισραηλινούς η σφαγή της 7η Οκτωβρίου-Μία κοινωνία σε απόλυτο σοκ
Προς απόρριψη της συλλογικής σύμβασης, λόγω συγκεκριμένου όρου, οδεύουν οι συντεχνίες γιατρών και νοσηλευτών
Ρίγη συγκίνησης στις εκδηλώσεις μνήμης της 7ης Οκτωβρίου-Τιμήθηκαν τα θύματα της επίθεσης (pics)
Βανδάλισαν Γυμνάσιο που θα χρησιμοποιείτο για φιλοξενία υπηκόων από Λίβανο-Ζημιές σε 60 παράθυρα (pics)
Μόνιμη αστυνομική παρουσία ζητούν οι εργαζόμενοι στα ΤΑΕΠ-Διαμαρτυρήθηκαν για την απουσία ασφάλειας
Συνεχίζονται οι πτήσεις για μεταφορά υπηκόων τρίτων χωρών στην Κύπρο από Βηρυτό
Φωνές ΠΑΣΥΝΟ για την επίθεση στο ΤΑΕΠ-«Η Αστυνομία άφησε τον δράστη να φύγει, είπε να τους αφήσουν να κάνουν τη δουλειά τους»
Παίρνει τα πάνω της η θερμοκρασία, αγγίζει τους 33 βαθμούς Κελσίου