Ζωή με τον θάνατό της δίνει η 21χρονη Έμμα-Μεταμοσχεύονται τα όργανά της

Ζωή με το θάνατο της δίνει η 21χρονη φοιτήτρια, που παρασύρθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία μεταμόσχευσης των οργάνων της.

Στο Ωνάσειο καρδιοχειρουργικό κέντρο ολοκληρώθηκε η μεταμόσχευση της καρδιάς της σε 40χρονη μητέρα, η οποία τους τελευταίους μήνες ζούσε με μηχανική υποστήριξη. Σύμφωνα με τους αρμόδιους γιατρούς όλα κύλησαν ομαλά και υπάρχει αισιοδοξία για την πορεία της υγείας της 40χρονης.

Σε εξέλιξη είναι η μεταμόσχευση του ήπατος στο Ιπποκράτειο καθώς πρόκειται για πολύωρη διαδικασία, που αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ώρες.  

Οι νεφροί παραμένουν στο Ιπποκράτειο και αναμένεται να γίνει η μεταμόσχευση σε δύο ασθενείς, οι οποίοι ήταν σε σχετική λίστα. Οι κερατοειδείς αφαιρέθηκαν από οφθαλμιάτρους του νοσοκομείου Παπαγεωργίου και θα μεταφερθούν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Δυστυχώς οι πνεύμονες κρίθηκαν ακατάλληλοι για μεταμόσχευση.

Πηγή: ΕΡΤ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Τουλάχιστον 100 φάκελοι με ελλείψεις στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών-Θα γίνει επανέλεγχος
«Σκότωσα κορίτσια έως έξι μηνών, ο Παναγιωτάκης δεν ταιριάζει στο μοτίβο των δολοφονιών»-Όσα ισχυρίζεται η Μουρτζούκου
Το απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε η Μουρτζούκου-«Για τον θάνατο του Παναγιωτάκη ευθύνεται η μητέρα του»
Οδηγήθηκε στoν Κορυδαλλό η Μουρτζούκου-«Να πεθάνεις εκεί μέσα»
Πώς η Mercedes παρέσυρε έντεκα άτομα στο Κολωνάκι-Σε παρκαδόρο εστιάζεται η προσοχή των Αρχών
Οι «καθαριστές» επιβάλλουν δικό τους νόμο με εκφοβισμό και χρήμα στην Ελλάδα-Η περίπτωση του 42χρονου Τik Toker
Μεταφέρεται στον Κορυδαλλό η Μουρτζούκου-Τοποθετείται στην ίδια πτέρυγα με την Πισπιρίγκου
Ποιον εμπλέκει για τον θάνατο του μικρού Παναγιώτη η Ειρήνη Μουρτζούκου
Φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στην Αλεξανδρούπολη-«Κλείστε πόρτες και παράθυρα»
Συνελήφθη 60χρονος για τη φωτιά στο Αλιβέρι-Καλύτερη η κατάσταση στο πύρινο μέτωπο