Εξαφανίστηκαν 17χρονη και 15χρονη από το χώρο διαμονής τους στη Λευκωσία (pics)

Οι δύο ανήλικες ελλείπουν από τον χώρο διαμονής τους στη Λευκωσία.

Τις φωτογραφίες και τα στοιχεία δύο ανήλικων κοριτσιών που ελλείπουν από τον χώρο διαμονής τους στη Λευκωσία, από την Κυριακή 27/11/2022, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό τους.

Πρόκειται για τις:

Marie Jeanne Florentina Iosef, 17 ετών, ημερομηνία γέννησης 21/05/2005, από Ρουμανία

Η Marie Jeanne Florentina Iosef περιγράφεται ως μικρής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.65μ περίπου, με σκουρόχρωμα σπαστά μαλλιά μέχρι τους ώμους, και σκούρα καφέ μάτια. Κατά την αναχώρηση της φορούσε μαύρο φούτερ και μαύρο παντελόνι.

Μαρία Τζιορτζιάνα Αλ Ζαμάνι, 15 ετών, ημερομηνία γέννησης 29/10/2007, από Κύπρο

Η Μαρία Τζιορτζιάνα Αλ Ζαμάνι περιγράφεται ως μικρής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.60-1.65μ. περίπου, με μαλλιά μέχρι τους ώμους με ανταύγειες, σκούρα καφέ μάτια, και ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα. Κατά την αναχώρηση της φορούσε άσπρο φούτερ και στενό, κοντό, κόκκινο φόρεμα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

 

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε δύο νεαρούς για τον εμπρησμό οχήματος στον Άγιο Δομέτιο
Πυρκαγιά παρά το καζίνο της Λεμεσού-Κατέκαυσε δύο εκτάρια γης
Ζήτησε έκθεση γεγονότων για το φερόμενο ομοφοβικό επεισόδιο στην Ελλάδα το ΥΠΑΝ-Περιμένει την επιστροφή μαθητών
Αγνοείται 37χρονος τουρίστας που διέμενε στην Αγία Νάπα-Ζητά τη βοήθεια του κοινού η Αστυνομία (pic)
Πάνω από 140 παιδιά μίλησαν ως θύματα ή ως μάρτυρες σεξουαλικής κακοποίησης το 2024
Χάθηκαν τα ίχνη 29χρονης από τη Βρετανία-Ήρθε στην Κύπρο για διακοπές και εξαφανίστηκε (pic)
Καταγγελία για ομοφοβικό επεισόδιο στο pride της Θεσσαλονίκης-Δείχνουν ως θύτες Κύπριους μαθητές
Ξεκινά τετράμηνη εκστρατεία η Αστυνομία-Αυξημένοι έλεγχοι για μοτοσικλετιστές, ποδηλάτες και χρήστες πατινιών
Μύλος με το τιμολόγιο για τα Καρναβάλια-Ζήτησε και έλαβε έκθεση ο Σαββίδης, επιστράφηκε όμως για διευκρινίσεις
Πάνω από έξι χιλιάδες νεκροί στην άσφαλτο από το 1960 μέχρι σήμερα-Προσπάθειες μείωσης της βλάβης στους δρόμους