Συναντήθηκε με συνδέσμους για ΑμεΑ και Πολεμιστών Εθνικής Φρουράς 1974 ο Μαυρογιάννης

Συνάντηση με συνδέσμους για ΑμεΑ και χρόνια πασχόντων, στο Εκλογικό Επιτελείο του στην Πάφο είχε ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης το απόγευμα του Σαββάτου.  

Σύμφωνα με ανακοίνωση του εκλογικού του επιτελείου, κατά τη συνάντηση, τα μέλη των συνδέσμων παρουσίασαν στον κ. Μαυρογιάννη τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ΑμεΑ, αλλά και τις εισηγήσεις τους για την επίλυσή τους.  

Ο κ. Μαυρογιάννης είπε ότι, πρέπει να υπάρχει κοινωνική ευαισθησία αλλά και κοινωνική πρόνοια από το κράτος και ότι το κράτος είναι υπόχρεο να ακολουθήσει βέλτιστες πρακτικές για να δημιουργήσει ποιοτική ζωή στον άνθρωπο, με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα.

«Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι, ούτε σε θέμα αναγκών αλλά ούτε και στην οικονομική πτυχή. Το κράτος υποχρεούται να βρει τους τρόπους με τους οποίους θα ενσωματώσει αυτούς τους ανθρώπους», δήλωσε.

Ανέφερε πως, πιστεύει σε ένα κράτος πρόνοιας που θέλει τους ανθρώπους του να ευημερούν. «Το κράτος να είναι υπόχρεο να βοηθά τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας με οποιοδήποτε τρόπο», κατέληξε.

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο περιοδεία στην πόλη και επαρχία της Πάφου. Ακολούθως ήταν ο κύριος ομιλητής στην πολιτική συγκέντρωση στο Petsas Coral Star, στην Πέγεια.

Σήμερα το πρωί, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Ανδρέας Μαυρογιάννης πραγματοποίησε συνάντηση με αντιπροσωπεία του Παγκύπριου Συνδέσμου Πολεμιστών Εθνικής Φρουράς 1974, στο ξενοδοχείο «Κέφαλος».

Ο κ. Μαυρογιάννης, αναφέρε ότι από την πλευρά του υπάρχει η πολιτική βούληση για την επίλυση των ζητημάτων, ώστε να τιμηθούν όπως τους αρμόζει οι αγωνιστές του 74’ τόσο υλικά όσο και πρακτικά.

Δίνοντας συνέχεια στις συναντήσεις, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο κ. Μαυρογιάννης συζήτησε μαζί με αυτοεργοδοτούμενους και ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων τα ζητήματα που αντιμετωπίζει η επιχειρηματικότητα στην πόλη της Πάφου και εν γένει το οικονομικό μοντέλο του κράτους μας. Ολοκληρώνοντας την περιοδεία του, το Εκλογικό Επιτελείο διεξήγαγε συζήτηση με θέμα «Κύπρος. Υγεία για όλους».

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΚΣΤ)

Δειτε Επισης

Παρανάλωμα του πυρός τρία οχήματα σε parking πολυκατοικίας-Καταζητείται 40χρονος
Η απάντηση ΥΠΕΞ στο σάλο για την τουρκική σημαία στην Πάφο-Αιχμές σε ιδιώτες
Ανείπωτη τραγωδία… Γονείς εντόπισαν νεκρό το ενός μηνός βρέφος τους
Επιμένει στα περί εκβιασμού η οικογένεια του «ξανθού μάγου»-«Μιλήσαμε και έκλαιγε σαν μωρό»
ΒΙΝΤΕΟ: Τουλάχιστον ένας νεκρός από φονικό ανεμοστρόβιλο στις ΗΠΑ
Ζημιές στην παραγωγή τροφίμων που ξεπερνούν το 20% στην Τουρκία λόγων του φονικού σεισμού
Συνεχίζονται οι επαναπατρισμοί μεταναστών-Άλλοι 73 επέστρεψαν στη χώρα τους
Διπλάσιες επισκέψεις στο ΤΑΕΠ Παίδων, λιγότεροι γιατροί και νοσηλευτές
Πίεση, άγχος, χαμηλή αυτοπεποίθηση-Οι συνέπειες των εξετάσεων τετραμήνων στους μαθητές
Σε διαδικασία κομματικής ολοκλήρωσης η ΔΗΠΑ-Στα σκαριά δύο νέα όργανα