Συναντήθηκε με συνδέσμους για ΑμεΑ και Πολεμιστών Εθνικής Φρουράς 1974 ο Μαυρογιάννης

Συνάντηση με συνδέσμους για ΑμεΑ και χρόνια πασχόντων, στο Εκλογικό Επιτελείο του στην Πάφο είχε ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης το απόγευμα του Σαββάτου.  

Σύμφωνα με ανακοίνωση του εκλογικού του επιτελείου, κατά τη συνάντηση, τα μέλη των συνδέσμων παρουσίασαν στον κ. Μαυρογιάννη τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ΑμεΑ, αλλά και τις εισηγήσεις τους για την επίλυσή τους.  

Ο κ. Μαυρογιάννης είπε ότι, πρέπει να υπάρχει κοινωνική ευαισθησία αλλά και κοινωνική πρόνοια από το κράτος και ότι το κράτος είναι υπόχρεο να ακολουθήσει βέλτιστες πρακτικές για να δημιουργήσει ποιοτική ζωή στον άνθρωπο, με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα.

«Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι, ούτε σε θέμα αναγκών αλλά ούτε και στην οικονομική πτυχή. Το κράτος υποχρεούται να βρει τους τρόπους με τους οποίους θα ενσωματώσει αυτούς τους ανθρώπους», δήλωσε.

Ανέφερε πως, πιστεύει σε ένα κράτος πρόνοιας που θέλει τους ανθρώπους του να ευημερούν. «Το κράτος να είναι υπόχρεο να βοηθά τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας με οποιοδήποτε τρόπο», κατέληξε.

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο περιοδεία στην πόλη και επαρχία της Πάφου. Ακολούθως ήταν ο κύριος ομιλητής στην πολιτική συγκέντρωση στο Petsas Coral Star, στην Πέγεια.

Σήμερα το πρωί, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Ανδρέας Μαυρογιάννης πραγματοποίησε συνάντηση με αντιπροσωπεία του Παγκύπριου Συνδέσμου Πολεμιστών Εθνικής Φρουράς 1974, στο ξενοδοχείο «Κέφαλος».

Ο κ. Μαυρογιάννης, αναφέρε ότι από την πλευρά του υπάρχει η πολιτική βούληση για την επίλυση των ζητημάτων, ώστε να τιμηθούν όπως τους αρμόζει οι αγωνιστές του 74’ τόσο υλικά όσο και πρακτικά.

Δίνοντας συνέχεια στις συναντήσεις, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο κ. Μαυρογιάννης συζήτησε μαζί με αυτοεργοδοτούμενους και ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων τα ζητήματα που αντιμετωπίζει η επιχειρηματικότητα στην πόλη της Πάφου και εν γένει το οικονομικό μοντέλο του κράτους μας. Ολοκληρώνοντας την περιοδεία του, το Εκλογικό Επιτελείο διεξήγαγε συζήτηση με θέμα «Κύπρος. Υγεία για όλους».

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΚΣΤ)

Δειτε Επισης

Δέκα χρόνια χωρίς τον Τάσο Μητσόπουλο-«Μία χαρισματική προσωπικότητα»
Λύπη για τον θάνατο της Τζούντιθ Γκάρμπερ εκφράζει η Πρεσβεία ΗΠΑ στη Λευκωσία
Αμετάκλητος ο Τατάρ-Αρνείται οποιαδήποτε συζήτηση για Κυπριακό χωρίς αναγνώριση της «κυριαρχίας»
Συμμετοχή Ρίτας Σούπερμαν σε συνάντηση ΟΗΕ για καταπολέμηση τρομοκρατίας
Με σφαίρα ακόμα στο σώμα του το «Δημητρούι», παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση-Καταθέσεις από κάθε κατεύθυνση
Ευθύνες σε αστυνομικό και υποδιευθύντρια για την γυναικοκτονία της Κυριακής-Τα ευρήματα της ΕΔΕ
Θλίψη στο ΑΚΕΛ-Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 52 ετών ο Μιχάλης Κούβαρος
Πρωτοβουλία Τατάρ για συμμετοχή Τ/κ στους Ισλαμικούς Αγώνες Αλληλεγγύης
Δέσμευση Κεραυνού και Χατζηδάκη για συνεργασία Κύπρου και Ελλάδας σε όλα τα επίπεδα
Ψάχνει και τρίτο πρόσωπο για την συμπλοκή και εντοπισμό όπλου στη Λευκωσία η Αστυνομία (pic)