Το γρηγορότερο δίκτυο κινητής στην Ευρώπη είναι για 2η συνεχή χρονιά στην Κύπρο

Διατηρεί την Κύπρο στο υψηλότερο σκαλοπάτι της Ευρώπης για δεύτερη συνεχή χρονιά, σ’ ότι αφορά το πιο γρήγορο δίκτυο κινητής. Ο λόγος φυσικά για τη Cyta , το δίκτυο της οποίας βραβεύτηκε και φέτος ως το γρηγορότερο σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Συγκεκριμένα, η Cyta έλαβε ξανά τον τίτλο του γρηγορότερου δικτύου κινητής στην Ευρώπη, κάνοντας τους ανθρώπους του Οργανισμού ιδιαίτερα χαρούμενους και περήφανους. Περήφανοι βέβαια μπορούν να αισθάνονται και όλοι οι Κύπριοι, αφού το βραβείο αυτό τιμά ιδιαίτερα τον τόπο μας.

Βλέπει στα μάτια τους κολοσσούς

Η τιμητική αυτή διάκριση απονεμήθηκε στο πλαίσιο των Speedtest Awards™ της ανεξάρτητης εταιρείας Ookla®, που είναι η κορυφαία στον κόσμο στον έλεγχο και την ανάλυση του διαδικτύου.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί πως η βράβευση βασίστηκε σε εκατομμύρια μετρήσεις που έγιναν σε πραγματικές συνθήκες, μέσω της εφαρμογής Speedtest®, από το σύνολο των Ευρωπαίων καταναλωτών, κατά το 2ο και 3ο τρίμηνο του 2022.

Και ακόμη πιο σημαντικό αποτελεί το γεγονός ότι, το Speed Score™ της Cyta ξεπέρασε όλα τα ευρωπαϊκά δίκτυα κινητής, γεγονός που αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία δεδομένου ότι ανταγωνίστηκε με δίκτυα κολοσσών του τομέα.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η δεύτερη συνεχής διάκριση από την Ookla®, έρχεται να επιβεβαιώσει την κορυφαία ποιότητα και απόδοση του δικτύου κινητής της Cyta, η οποία προκύπτει μέσα από διαχρονικά βέλτιστο σχεδιασμό, ανάπτυξη και παραμετροποίηση.

Αδιαμφισβήτητα η επιτυχία αυτή, όπως και τόσες άλλες τις οποίες έχει στο ενεργητικό της η CYTA δεν είναι τυχαίες, αλλά οφείλονται στις άοκνες προσπάθειες των ανθρώπων της για προσφορά υπερσύγχρονων και ποιοτικών υπηρεσιών στο ευρύ πελατολόγιο του οργανισμού.

Μια πραγματικότητα στην οποία αναφέρεται όπως πάντα με σεμνότητα και ο CEO της CYTA Ανδρέας Νεοκλέους, ευχαριστώντας και αναγνωρίζοντας τους κόπους των εργαζομένων και με την υπόσχεση στους καταναλωτές για ακόμη μεγαλύτερες κατακτήσεις, πάντοτε προς όφελός τους.

Σε αυτό το πλαίσιο ενέταξε και τη νέα καινοτόμα εφαρμογή My Cyta app η οποία θα είναι διαθέσιμη πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους. Η νέα εφαρμογή αφορά android και ios και θα λειτουργεί ως ολοκληρωμένο κανάλι προσωπικής, ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης, προσφέροντας στους πελάτες της CYTA πρόσβαση στο αποκλειστικό Σχέδιο Επιβράβευσης Cyta Rewards με δώρα, εκπτώσεις και μοναδικές εμπειρίες.

 

Δειτε Επισης

Καλός ύπνος: Παρουσιάζουμε τα έξι βήματα για να τον κατακτήσετε
8ος Εθνικός Διαγωνισμός Δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024 Δεξιότητες... Η Δύναμή σου!
Ευρωπαϊκή διάκριση για τη θεματική διαδρομή Αφροδίτη στην κοινότητα Ίνειας
Απολογισμός ΕΑΣ 2020-2023: Από το όραμα στην υλοποίηση
Παγκόσμια Ημέρα Δότη
Natural Life: Ευρεία γκάμα προϊόντων με σύμμαχο τη φύση.
Σπούδασε στο Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών (IPS) του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus
Το Ταμείο Συνοχής και η Κύπρος
Το Μελένιο Παιδικό Φεστιβάλ επιστρέφει πιο γλυκό από ποτέ!
Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο ανοίγει νέους ορίζοντες για τη χώρα