Cyprus Tech Career Fair: Μεγάλο ενδιαφέρον για τη 2η μέρα διεξαγωγής

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε την πρώτη μέρα διεξαγωγής του, το Cyprus Tech Career Fair επιστρέφει σήμερα Παρασκευή με πλούσια και πάλι θεματολογία και ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις.

Επαγγελματίες από μεγάλες tech εταιρείες θα μιλήσουν για τις δουλειές του μέλλοντος, καθώς και για το τι να σπουδάσουν οι νέοι και οι νέες, ώστε να αυξηθούν οι πιθανότητες εξασφάλισης μιας θέσης εργασίας στον συναρπαστικό κόσμο της τεχνολογίας.

Στη συνέχεια, στην ενότητα “star speakers” το κοινό θα ενημερωθεί για τους τρόπους καλύτερης διαχείρισης των software project τον 21ο αιώνα, ενώ στο πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνεται και παρουσίαση με θέμα τα megatrend του μέλλοντος και τις δεξιότητες που θα είναι πιο περιζήτητες τα επόμενα χρόνια. 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να έχει η συζήτηση της γυναικείας εκπροσώπησης στον κόσμο της τεχνολογίας και λίγο αργότερα, η παρουσίαση επιτυχημένης ιστορίας εταιρείας που κατάφερε από ένα start-up να μετατραπεί σε ηγέτιδα της αγοράς.

Οι εκθέτες

Oι εταιρείες που λαμβάνουν μέρος στην Έκθεση είναι οι Τράπεζα Κύπρου, Jinius, Exness, Parimatch Tech, Odyssey, Ελληνική Τράπεζα, Amdocs, PwC Κύπρου, ISX Financial, TheSoul Publishing, Murex, KPMG, Epic, Ecommbx, JCC Payment Systems, NET U, Cognyte Cyprus, HF Markets, TSYS, Windsor Brokers, MS Electronics, Techlink, Deloitte, OpenWay Group, EY, Singular, ISACA, Mada, Deriv Operations (Cyprus) LTD, MIEEK, EnterCY.

To σπουδαίο γεγονός διεξάγεται υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας και του Υφυπουργείου Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, με τη στήριξη του Invest Cyprus του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, του CYHRMA, του CITEA, του Cyprus Computer Society, του Cyprus Tech Association, του Techisland και της Cyprus Public Transport.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί στις 20:00 μ.μ. και θα ανοίξει και πάλι τις πύλες της για το κοινό αύριο Σάββατο 26 Νοεμβρίου από τις 15:00 μ.μ. μέχρι τις 20:00 μ.μ.

Ποιους ενδιαφέρει

Το Cyprus Tech Career Fair απευθύνεται σε μαθητές/τριες Λυκείου, φοιτητές/τριες, νεαρούς/ες επαγγελματίες και γονιούς που θέλουν να ενημερωθούν για τα επαγγέλματα του μέλλοντος, τις σπουδές που θα πρέπει να ακολουθήσουν και για τις ευκαιρίες απασχόλησης που προσφέρουν οι εταιρείες που συμμετέχουν στην Έκθεση.

Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από πρώτο χέρι και με κατ’ ιδίαν συναντήσεις για τις θέσεις εργασίας που υπάρχουν ή θα υπάρξουν στο άμεσο μέλλον από τις εταιρείες που συμμετέχουν ως εκθέτες.

 

  • Πληροφορίες

Ημερομηνίες και ώρες λειτουργίας της έκθεσης

Πέμπτη και Παρασκευή, 24 & 25 Νοεμβρίου 2022

09:00 – 13:00 & 15:00 – 20:00

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

15:00 – 20:00

Είσοδος ελεύθερη

Για πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

Οργανωτής: ΙΜΗ

Premium Sponsors: Τράπεζα Κύπρου, Jinius

Platinum Sponsor: Exness

Gold Sponsors: Parimatch Tech, Odyssey, Ελληνική Τράπεζα, Amdocs

Silver Sponsors: PwC Κύπρου, ISX Financial, TheSoul Publishing, Murex

Eκθέτες: KPMG, Epic, Ecommbx, JCC Payment Systems, NET U, Cognyte Cyprus, HF Markets, TSYS, Windsor Brokers, MS Electronics, Techlink, Deloitte, OpenWay Group, EY, Singular, ISACA, Mada, Deriv Operations (Cyprus) LTD, MIEEK, EnterCY

Υπό την Αιγίδα: Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας -  Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής

Με τη στήριξηInvest Cyprus, Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου, Κυπριακός Σύνδεσμος Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού (CYHRMA), CITEA, Cyprus Computer Society, Cyprus Tech Association, techisland, Cyprus Public Transport

Χορηγός Επικοινωνίας: Άλφα Κύπρου, περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business, πόρταλ REPORTER, Super FM

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ: Τηλέφωνο22505555 │ Φαξ22679820 │ Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Αρρυθμίες καρδιάς: Αιτίες, Συμπτώματα και Αντιμετώπιση
Αυτή την Κυριακή το FUELHOUSE σας καλεί να στηρίξετε το Φιλανθρωπικό Οργανισμό «Μικροί Ήρωες»
Διεξήχθη με επιτυχία το Συνέδριο με θέμα τα Πνευματικά και Συγγενικά Δικαιώματα
Ημέρα Ενημέρωσης με τα Προγράμματα της Διεύθυνσης Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης
Εκατοντάδες δωροεπιταγές από τη Mastercard περιμένουν όλους στα μεγαλύτερα malls της Κύπρου
Κυπριακά Βραβεία Καινοτομίας ΟΕΒ και Κυπριακά Βραβεία Έρευνας ΙδΕΚ
OJO – Η ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΙΤΗ
Η πιο Παράδοξη Μαγική Περιπέτεια Ξεκινά στο Paradox Museum Limassol!
Μεγαλειώδης επιτυχία κατέγραψε το Cyprus Job Fair
Έργο ACTIVATE: Ένα Έργο Συμπερίληψης και Ψηφιακής Ενδυνάμωσης Ολοκληρώνεται