H πρώτη ομάδα στο τουρνουά χωρίς ενέργεια στην αντίπαλη περιοχή στο πρώτο μέρος
19:11 - 24 Νοεμβρίου 2022

Η Γκάνα στο παιχνίδι απέναντι στην Πορτογαλία έγινε η πρώτη ομάδα του τουρνουά, η οποία δεν είχε ούτε μία ενέργεια στην αντίπαλη περιοχή στο πρώτο μέρος.
Δεν είχε γκολ το πρώτο μέρος της αναμέτρησης ανάμεσα στην Γκάνα και την Πορτογαλία. Η ομάδα του Σάντος είχε επτά τελικές, ενώ οι Αφρικανοί δεν απείλησαν σε καμία περίπτωση.
Στο πρώτο 45λεπτο είχαν 240 τελικές, οι περισσότερες κάτω από τη μεσαία γραμμή. Μάλιστα, η Γκάνα έγινε η πρώτη ομάδα στο τουρνουά του Κατάρ που δεν είχε ενέργεια στην αντίπαλη περιοχή στο πρώτο 45λεπτο.
Ghana are the first team in the tournament to go the entire first half without a touch in the opposition box, and frankly they weren't even close:#PORGHA #FIFAWorldCup pic.twitter.com/XLk0Rq6TSE
— Opta Analyst (@OptaAnalyst) November 24, 2022