OJO BLACK FRIDAY, με 60% έκπτωση σε όλα!

Η OJO Sun&glasses,  ξεχωρίζει και φέτος στο BLACK FRIDAY, προσφέροντας 60% έκπτωση σε ΌΛΑ τα προϊόντα της. Συγκεκριμένα, ο καταναλωτής μπορεί να απολαύσει αυτή την μοναδική έκπτωση σε γυαλιά ηλίου, οπτικούς σκελετούς, οπτικούς φακούς, φακούς επαφής και υγρά φακών επαφής!

Η συγκεκριμένη - BLACK FRIDAY - προσφορά ξεκινάει νωρίτερα για τα μέλη του OJO app, καθώς μπορούν από την Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 να απολαύσουν την Black Friday έκπτωση παρουσιάζοντας απλά την εφαρμογή OJO στα καταστήματά της. Η εφαρμογή αυτή είναι διαθέσιμη τόσο στο App Store όσο και στο Google Play.

Παράλληλα, εκτός από την έκπτωση του Black Friday, οι χρήστες της συγκεκριμένης εφαρμογής OJO μπορούν να απολαύσουν ειδικά προνόμια από το τηλέφωνο τους, όπως άμεση πρόσβαση στις αγορές/τιμολόγια τους αλλά και στους βαθμούς τους, επιβράβευση των αγορών τους με επιπρόσθετες εκπτώσεις, δυνατότητα ανταλλαγής βαθμών με φίλους και μέλη της οικογένειας τους αλλά και άμεση πρόσβαση στις νέες συλλογές OJO. 

Η συλλογή OJO περιλαμβάνει πάνω από 450 διαφορετικά στιλ τόσο σε γυαλιά οπτικών όσο και ηλίου, για γυναίκες, άντρες και παιδιά. Η γκάμα της ανανεώνεται κάθε 20 μέρες καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου. Ικανοποιώντας με αυτό τον τρόπο κάθε γούστο και στυλ, κάτω από την ίδια εμπορική επωνυμία OJO, ακολουθώντας τις σύγχρονες (και όχι μόνο) τάσεις της μόδας.

Σήμερα, αριθμεί πάνω από 40 καταστήματα σε Κύπρο, Ελλάδα, Μάλτα, Σαουδική Αραβία, Νότιο Αφρική και Λίβανο και της έχουν απονεμηθεί τα βραβεία «Best New Product Launch 2022», «Best Value for Money Product 2021», «Customer Oriented Franchise 2020», «Most Promising Franchise 2019», «In Business Award 2015» και «Is not about ideas… Is about making Ideas Happen 2014».

Σκοπός αυτής της προσφοράς OJO BLACK FRIDAY προσφοράς 60% έκπτωση σε όλα για μια χρονιά ακόμη, είναι ευχαριστήσει όλους τους OJOiners για την συνεχή στήριξη τους όλα αυτά τα χρόνια. Παράλληλα, η προσφορά αυτή ισχύει και για online αγορές, μέσα από το ηλεκτρονικό της κατάστημα www.ojosunglasses.com από σήμερα, μέχρι τις 28 Νοεμβρίου 2022.

  

Δειτε Επισης

Καλός ύπνος: Παρουσιάζουμε τα έξι βήματα για να τον κατακτήσετε
8ος Εθνικός Διαγωνισμός Δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024 Δεξιότητες... Η Δύναμή σου!
Ευρωπαϊκή διάκριση για τη θεματική διαδρομή Αφροδίτη στην κοινότητα Ίνειας
Απολογισμός ΕΑΣ 2020-2023: Από το όραμα στην υλοποίηση
Παγκόσμια Ημέρα Δότη
Natural Life: Ευρεία γκάμα προϊόντων με σύμμαχο τη φύση.
Σπούδασε στο Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών (IPS) του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus
Το Ταμείο Συνοχής και η Κύπρος
Το Μελένιο Παιδικό Φεστιβάλ επιστρέφει πιο γλυκό από ποτέ!
Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο ανοίγει νέους ορίζοντες για τη χώρα