Το Cyta Business Roadshow έρχεται να ταρακουνήσει το κυπριακό επιχειρείν

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η πραγματοποίηση του αυριανού Cyta Business Roadshow. Μετά τη μεγάλη επιτυχία του πρώτου Συνεδρίου, το Cyta Business Roadshow πραγματοποιεί ξανά παραγωγικές, διαδραστικές συζητήσεις, που θα επιτρέψουν στα στελέχη των ΜμΕ να αξιοποιήσουν υπάρχουσες ευκαιρίες, εστιάζοντας στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και παρέχοντας λύσεις στα πρακτικά ζητήματα που τους απασχολούν.

Η ψηφιακή αναβάθμιση και ανάπτυξη των ΜμΕ της Κύπρου διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο όχι μόνο για τις ίδιες αλλά και για την οικονομία του τόπου. Οι διεθνείς κρίσεις των τελευταίων χρόνων και η ασύλληπτη ταχύτητα ψηφιοποίησης απαιτούν, εξάλλου, αναπροσαρμογή και γρήγορα αντανακλαστικά.

Το Συνέδριο «Ψηφιακή Αναβάθμιση: Ευκαιρίες & Προκλήσεις για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις», που πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο στα Κεντρικά Γραφεία Cyta μεταξύ των ωρών 15:30 – 18:00 θα συνδράμει αυτή την κατεύθυνση. Οι συμμετέχοντες θα μάθουν για  τις ψηφιακές λύσεις της Cyta Business αποκλειστικά για τις ΜμΕ και τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να δημιουργήσουν το μέλλον της επιχείρησής τους με τη δύναμη της τεχνολογίας.

Ακόμη, θα ενημερωθούν για τα Ευρωπαϊκά και Κρατικά Σχέδια Χορηγιών Ανάπτυξης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και θα ακούσουν success story κυπριακών ΜμΕ που τόλμησαν, πέτυχαν και κατάφεραν να υλοποιήσουν τους στόχους και τα όνειρά τους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι παρευρισκομένοι θα έχουν, εξάλλου, τη δυνατότητα να προβούν σε one-to-one συζήτηση με ειδικούς συμβούλους της Cyta Business και να δικτυωθούν με πρόσωπα του επιχειρείν και της τεχνολογίας.

Πληροφορίες: 2ο Συνέδριο Cyta Business Roadshow για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις - Λευκωσία - IMH (imhbusiness.com) 

 

Δειτε Επισης

Καλός ύπνος: Παρουσιάζουμε τα έξι βήματα για να τον κατακτήσετε
8ος Εθνικός Διαγωνισμός Δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024 Δεξιότητες... Η Δύναμή σου!
Ευρωπαϊκή διάκριση για τη θεματική διαδρομή Αφροδίτη στην κοινότητα Ίνειας
Απολογισμός ΕΑΣ 2020-2023: Από το όραμα στην υλοποίηση
Παγκόσμια Ημέρα Δότη
Natural Life: Ευρεία γκάμα προϊόντων με σύμμαχο τη φύση.
Σπούδασε στο Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών (IPS) του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus
Το Ταμείο Συνοχής και η Κύπρος
Το Μελένιο Παιδικό Φεστιβάλ επιστρέφει πιο γλυκό από ποτέ!
Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο ανοίγει νέους ορίζοντες για τη χώρα