Τραγωδία στη Χαλκιδική-Εντοπίστηκε απανθρακωμένη η 31χρονη που αγνοείτο

Νεκρή εντοπίστηκε νωρίς το βράδυ της Δευτέρας (22/11) η 31χρονη Μαριάννα που αγνοούνταν από την περασμένη Παρασκευή από το χωριό Γαλαρινός, στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με ελλαδικά μέσα, η σορός της 31χρονης εντοπίστηκε απανθρακωμένη, από μέλη του ΟΦΚΑΘ που είχαν πάρει μέρος στις έρευνες από το βράδυ της Κυριακής.

Η σορός εντοπίστηκε σε εγκαταλελειμμένη οικοδομή στο χωριό Γαλαρινό Χαλκιδικής, δίπλα στο σπίτι της φίλης της όπου φιλοξενούνταν το προηγούμενο διάστημα.

Πηγή: cnn.gr

Δειτε Επισης

«Δεν είχα κίνητρο, μας στήριζε οικονομικά»-Επιμένει στην αθωότητά της η 43χρονη πρώην σύζυγος του Πολωνού
ΒΙΝΤΕΟ: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό του Ασπροπύργου-Συνελήφθησαν έντεκα πρόσωπα
Αντιπαράθεση Ελλάδας και Τουρκίας για τα θαλάσσια πάρκα-Τα επόμενα βήματα της Άγκυρας
Ο χάρτης με τα θαλάσσια πάρκα στην Ελλάδα-Έντονη αντίδραση από Άγκυρα, απαντά με δικά της έργα
Οι διάλογοι των αστυνομικών της ΕΛΑΣ που διακινούσαν ναρκωτικά-«Θέλω 10k, μετά θα παίξουμε εμείς μπάλα»
Τα πήρε όλα πάνω του ο 35χρονος για τη δολοφονία του Πολωνού καθηγητή-«Ήθελα να λυτρώσω την οικογένεια μου»
Δύο νέα θαλάσσια πάρκα ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του Πολωνού καθηγητή-Ο «χάρτης του θανάτου» που έστειλε η πρώην σύζυγός του
Ο δράστης της δολοφονία στην Αγία Παρασκευή εξαφάνισε το κινητό του -Τα στοιχεία που «καίνε» την πρώην σύζυγο
Ακόμη τρία σκάφη με 150 μετανάστες εντοπίστηκαν στη Γαύδο