Η μεγάλη βραδιά “του Wish for the Stars” – Μαζί πετύχαμε το ακατόρθωτο!!

Η μεγάλη βραδιά “του Wish for the Stars”  -με το μιούζικαλ « Hotel Tsiamantas» κατάφερε να ξεπεράσει κάθε προσδοκία και να μείνει αξέχαστη στο μυαλό και στις καρδίες όλων. Ένα ανεπανάληπτο sold out event που πλημμύρισε τον κόσμο με αγάπη, ευαισθησία και πραγματικά πολύ διασκέδαση. Με την παρουσία όλων καταφέραν να ενώσουν δυνάμεις μας και να κάνουν για ακόμα μια φορά τη μεγάλη διαφορά. 

Με την βοήθεια, την συμβολή και την υποστήριξη του κόσμου πέτυχαν το ακατόρθωτο και συγκέντρωσαν το ευφάνταστο πόσο των €80.000! 

Τα έσοδα της φιλανθρωπικής βραδιάς αποτελέσαν ύψιστης / ζωτικής σημασίας αφού έχουν δοθεί για την ενίσχυση του Παγκύπριου Συνδέσμου “Ένα Όνειρο Μια Ευχή” για την στήριξη των μικρών μας αγωνιστών που παλεύουν με τον καρκίνο και άλλες συναφείς παθήσεις. 

Οι δύο εξαιρετικά ταλαντούχες δασκάλες,  κα Νιόβη Σπυριδάκη της σχολής Character Acting Studio by Niovi Spyridaki και η κα. Εύα Μέσση της σχολής Maria Messis Dance School κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα πρωτοφανές μιούζικαλ και να μας χαρίσουν την ξεχωρίστη αυτή θεατρική παράσταση. 

Οι συνδιοργανωτές Yiallourides & Partners LTD,  Vistra Cyprus LTD,  Patrikios Pavlou & Associates LLC και Amicorp Cyprus Limited ευχαρίστησαν θερμά όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές που συνέβαλαν στην ολοκλήρωση αυτής της μαγικής βραδιάς.  

         

 

 

 

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Καλός ύπνος: Παρουσιάζουμε τα έξι βήματα για να τον κατακτήσετε
8ος Εθνικός Διαγωνισμός Δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024 Δεξιότητες... Η Δύναμή σου!
Ευρωπαϊκή διάκριση για τη θεματική διαδρομή Αφροδίτη στην κοινότητα Ίνειας
Απολογισμός ΕΑΣ 2020-2023: Από το όραμα στην υλοποίηση
Παγκόσμια Ημέρα Δότη
Natural Life: Ευρεία γκάμα προϊόντων με σύμμαχο τη φύση.
Σπούδασε στο Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών (IPS) του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus
Το Ταμείο Συνοχής και η Κύπρος
Το Μελένιο Παιδικό Φεστιβάλ επιστρέφει πιο γλυκό από ποτέ!
Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο ανοίγει νέους ορίζοντες για τη χώρα