Στους 10 βαθμούς θα πέσει η θερμοκρασία-Πιθανότητα μεμονωμένων βροχών

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει πρόσκαιρα την περιοχή, ενώ σταδιακά από τη Δευτέρα, ασθενής χαμηλή πίεση αρχίζει να εγκαθίσταται.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο αρχικά στα βόρεια παράλια και αργότερα κυρίως στα ορεινά, θα παρατηρούνται παροδικά τοπικά αυξημένες νεφώσεις οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά μέχρι το απόγευμα κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα στα δυτικά και στα βόρεια παράλια τοπικά θα είναι λίγο ταραγμένη, ενώ στα υπόλοιπα παράλια θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νοτιοανατολικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 25 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Κατά τις αυγινές ώρες, σε περιοχές στα ανατολικά του νησιού αλλά και του εσωτερικού, ενδέχεται να παρατηρείται αραιή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 15 στα νότια και στα ανατολικά παράλια και γύρω στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Κατά τις αυγινές ώρες, σε περιοχές στα ανατολικά του νησιού αλλά και του εσωτερικού, ενδέχεται να παρατηρείται αραιή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση.

Την Τρίτη ο καιρός θα καταστεί σταδιακά μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά τοπικά κυρίως συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές και πιθανό μεμονωμένες καταιγίδες, αρχικά στο δυτικό μισό του νησιού και αργότερα και σε άλλες περιοχές.

Η θερμοκρασία μέχρι την Τρίτη δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να παραμείνει πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

Δειτε Επισης

Απέστελνε παραπλανητικά μηνύματα και απέσπασε τρεις χιλιάδες ευρώ-Καταζητείται 29χρονος
Συγκλονιστικό βίντεο-Πατέρας καταρρέει όταν μαθαίνει πως ο γιος του ανασύρθηκε νεκρός στο Κίεβο
Στην Κύπρο με πλοίο εκατοντάδες Ισραηλινοί-Αναμένεται δεύτερο δρομολόγιο από τη Χάιφα
Ζητά θέσπιση στρατηγικής για η αντιμετώπιση της ρητορικής και των εγκλημάτων μίσους η Επίτροπος Διοικήσεως
H εκτίμηση πρώην συμβούλου του ΥΠΑΜ των ΗΠΑ-«Μόλις είδαμε το νέο Περλ Χάρμπορ, το Ισραήλ αυτοκαταστρέφεται»
ΒΙΝΤΕΟ: Συναγερμός στη Μελβούρνη-Αυτοκίνητο εισέβαλε σε πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο
Θύμα χάκερς η Cyprus Airways-Ενημερώθηκε η Επίτροπος Προσωπικών Δεδομένων και οι επηρεαζόμενοι
Στην Αρχιεπισκοπή ο Δήμος Σερκελίδης για την δίκη ενώπιον του Συνοδικού-Συνοδεύεται από μάρτυρα υπεράσπισης
ΒΙΝΤΕΟ: Καρέ καρέ η αναχαίτιση ισραηλινών πυραύλων από την ιρανική αεράμυνα
Μελετά τα ευρήματα της έκθεσης της Ελεγκτικής το Υφυπουργείο Έρευνας-«Σχετίζονται με διαδικαστικά ζητήματα»