Νέο μήνυμα στήριξης Προέδρου σε Αβέρωφ-«Να μην διακινδυνεύσουμε με πειράματα»

Πραγματοποιήθηκε χθες στο Εκλογικό Επιτελείο της Λεμεσού σύσκεψη του διευρυμένου εκλογικού επιτελείου, παρουσία του επίτιμου Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού και Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη και του Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού και υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας κ. Αβέρωφ Νεοφύτου.

Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης προέβη σε απολογισμό των όσων έχει επιτύχει η κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια και βελτίωσαν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας, τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που έχουν εφαρμοστεί τονίζοντας ότι «αφήσαμε και θα αφήσουμε τη σφραγίδα μας γιατί αυτός είναι ο Δημοκρατικός Συναγερμός».

«Σήμερα συνεισφέραμε 350 εκατομμύρια μέχρι τώρα για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που είναι εξόφθαλμα, τα βλέπουμε, έχουμε τις ευαισθησίες μας και εξάλλου για αυτό καθιερώσαμε το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, γι’ αυτό εισήξαμε το ΓΕΣΥ, γι’ αυτό έχουμε την ελάχιστη σύνταξη για τους ευάλωτους, γι’ αυτό έχουμε  τον κατώτατο μισθό, γι’ αυτό έχουμε κάνει τις μεταρρυθμίσεις έτσι ώστε το κράτος να μπορεί να λειτουργεί ακόμα πιο αποδοτικά με τη δημιουργία υφυπουργείων, την τοπική αυτοδιοίκηση, με τη μεταρρύθμιση της δικαιοσύνης με σωρεία νομοθετημάτων» τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Σημείωσε επιπρόσθετα σε αυτό το πλαίσιο ότι τα όσα έχουν επιτευχθεί μέχρι σήμερα δεν πρέπει να θυσιαστούν.

«Ναι αφήσαμε και θα αφήσουμε τη σφραγίδα μας γιατί αυτός είναι ο Συναγερμός αλλά αυτά δεν πρέπει να τα θυσιάσουμε. Δεν πρέπει να τα διακινδυνεύσουμε με πειράματα. Χρειάζεται συνέχιση. Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη υπηρεσία που θα δώσουμε στην πατρίδα μας. Και συνέχιση μόνο με τον Αβέρωφ Νεοφύτου», κατέληξε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Δειτε Επισης

Ομόφωνη εκλογή Τορναρίτη ως ένας εκ των Αντιπροέδρων της ΚΣΣΕ για το 2025
Για στεγαστικά σχέδια ΥΠΕΣ συζήτησαν Πρόεδρος και Σύνδεσμος Ανάπτυξης Ακινήτων
Εκτίμηση πως το Ιράν δεν θα κλείσει τα Στενά του Ορμούζ-«Θα συνάσπιζε εναντίον του μεγάλο αριθμό κρατών»
Παρακολουθεί τις εξελίξεις και αξιολογεί όλα τα δεδομένα για ενδεχόμενο κλείσιμο των στενών του Ορμούζ η Κύπρος
Πρώτη επίσκεψη Γιοχάνες Χαν στην Κύπρο-Σκοπός να αφουγκραστεί τους συνομιλητές του
Αναλυτικά οι ψήφοι που έλαβαν τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ
Πρόεδρος: Οι εξελίξεις στη Μ. Ανατολή θα επηρεάσουν το πώς Κύπρος και Ελλάδα προσεγγίζουν την κατάσταση
Καταδίκασε την τρομοκρατική επίθεση στη Δαμασκό ο Κόμπος-Ζήτησε αποκλιμάκωση στον πόλεμο, δείχνοντας τη διπλωματία
Απέναντι στην Τουρκία πέντε αραβικές χώρες για τη στάση της για Κυπριακό στον Οργανισμό Ισλαμικής Συνεργασίας
Στους 22 οι νεκροί από την επίθεση στην ελληνορθόδοξη εκκλησία στη Δαμασκό-Σκηνές χάους, επιρρίπτεται στον ISIS η ευθύνη