Έρευνα για καταγγελίες περί εκφοβιστικής συμπεριφοράς κατά του Αναπληρωτή Πρωθυπουργού του Η.Β.

Τη διεξαγωγή ανεξάρτητης έρευνας για δύο επίσημες καταγγελίες σε βάρος του περί εκφοβιστικής συμπεριφοράς κατά τη διάρκεια προηγούμενων θητειών του στην κυβέρνηση, ζήτησε ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός και Υπουργός Δικαιοσύνης του Ηνωμένου Βασιλείου Ντόμινικ Ράαμπ.

Το αίτημα έγινε δεκτό από τον Πρωθυπουργό Ρίσι Σούνακ.

Οι δύο καταγγελίες έγιναν μετά από αρκετές ημέρες δημοσιευμάτων περί αναφορών για μπούλινγκ σε βάρος τους από στελέχη της δημόσιας διοίκησης που εργάζονταν σε Υπουργεία όπου έχει διατελέσει πολιτικός προϊστάμενος ο κ. Ράαμπ.

Όπως ανάφερε ο ίδιος ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός στη σχετική επιστολή προς τον Ρίσι Σούνακ, οι καταγγελίες αφορούν την περίοδο που ήταν Υπουργός Δικαιοσύνης και έπειτα Υπουργός Εξωτερικών επί κυβέρνησης Μπόρις Τζόνσον.

Στην ίδια επιστολή ο κ. Ράαμπ σημειώνει ότι ποτέ δεν ανεχόταν το μπούλινγκ, ενώ αντικαθιστώντας τον Πρωθυπουργό σε κοινοβουλευτική συζήτηση το μεσημέρι της Τετάρτης είπε ότι ζήτησε την έρευνα αμέσως μόλις πληροφορήθηκε τις καταγγελίες, οι οποίες υποβλήθηκαν την Τρίτη.

Απέρριψε τις καταγγελίες αυτές, λέγοντας ότι είναι βέβαιος πως η συμπεριφορά του ήταν καθ’ όλα επαγγελματική.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Δειτε Επισης

Middle East Eye: Οι ΗΠΑ είχαν ενημερώσει την Τουρκία για την επικείμενη ισραηλινή επίθεση στο Ιράν
Σεισμός 5,2 Ρίχτερ σημειώθηκε στο Ιράν
ΒΙΝΤΕΟ: Πίδακες λάβας ύψους ως και 300 μέτρα εκτόξευσε το ηφαίστειο Κιλαουέα στη Χαβάη
Οι Ευρωπαίοι πιέζουν το Ιράν να αποδεχθεί τον μηδενικό εμπλουτισμό σε ουράνιο-Ολοκληρώθηκε η συνάντηση της Γενεύης
Πούτιν: «Ανησυχώ για έναν Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο»
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που βαλλιστικός πύραυλος κτυπά παιδικό σταθμό στο Ισραήλ
ΟΗΕ: Το Ισραήλ περιμένει από τους Ευρωπαίους «σθεναρή θέση» απέναντι στο Ιράν
Αυτή είναι η πρόταση τεσσάρων σημείων από τους Ευρωπαίους προς το Ιράν για αποκλιμάκωση με το Ισραήλ
«Είμαι ζωντανός, έτοιμος να θυσιαστώ»-Ανατροπή με στενό σύμβουλο του Χαμενεΐ που είχαν κηρύξει νεκρό οι Ισραηλινοί
«Η κρίση Ισραήλ-Ιράν είναι σύμπτωμα ενός αποτυχημένου, ηγεμονικού και στρατιωτικοποιημένου διπλωματικού πλαισίου»