Χειροπέδες στον 21χρονο που επιτέθηκε σε 17χρονο στην Πάφο

Συνελήφθη σήμερα από μέλη της Αστυνομίας, άντρας ηλικίας 21 ετών, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης που δέχθηκε 17χρονος, την περασμένη Κυριακή, 13 Νοεμβρίου, στην Πάφο.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία και καταγγελία που υποβλήθηκε στην Αστυνομία, γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα της Κυριακής, σε υποστατικό στην Πάφο, 17χρονος δέχθηκε επίθεση από άγνωστο του πρόσωπο. Ο νεαρός μετέβηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε τραυματιστεί στο πρόσωπο. Αυτός έτυχε περίθαλψης και έλαβε εξιτήριο την επόμενη μέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ανήλικος δέχθηκε επίθεση σε νυχτερινό κέντρο-Του έσπασαν δύο δόντια

Από τις εξετάσεις που έγιναν από μέλη του ΤΑΕ Πάφου, προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 21χρονου υπόπτου. Αυτός εντοπίστηκε γύρω στις 4.00 σήμερα το απόγευμα και συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα που είχε εκδοθεί εναντίον του, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Δεύτερη σύλληψη για την ρίψη μολότοφ σε αυλή κατοικίας στη Λάρνακα
Κατάφεραν να αποσπάσουν 14,500 ευρώ από 57χρονο μέσω του τραπεζικού του λογαριασμού
Με τον διαχωρισμό εξουσιών απαντά ο ΠτΔ στις επικρίσεις Αγγελίδη-«Αντίθετες απόψεις και από κάποιους στην Νομική Υπηρεσία»
Σε κρίσιμη κατάσταση πρόσωπο το οποίο βρέθηκε τραυματισμένο σε εξωτερικό χώρο στην Αγία Νάπα
Σ. Αγγελίδης: «Δεν χρειάζεται να θέσω την παραίτηση μου σε κανένα. Αν αποφασίσω να αποχωρήσω, θα αποχωρήσω»
Χ. Κληρίδης: Δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε λειτουργός της δικαιοσύνης να συνταυτίζει τον εαυτόν του με τη δικαιοσύνη
Ανείπωτη τραγωδία στη Λεμεσό-Έσβησε ο 30χρονος Κωνσταντίνος Ανδρέου κατά τη διάρκεια αγώνα φούσταλ
Επιτήδειοι έπεισαν 60χρονη να επενδύσει σε κρυπτονομίσματα και κατάφεραν να της αποσπάσουν 39 χιλ. ευρώ
Η καλύτερη άμυνα δεν είναι η επίθεση σε αυτή την περίπτωση... Η προστασία του θεσμού το μεγαλύτερο διακύβευμα
Στο μικροσκόπιο η αξιοπιστία κτηματολογικών αρχείων για κατεχόμενα στη δίκη Αϊκούτ