ΒΙΝΤΕΟ: Μικρά παιδιά τραγουδούν σε καταφύγιο στο Δνείπερο για να εμψυχώσουν τους κατοίκους στην Ουκρανία

Σε καταφύγια περνούν σήμερα αρκετοί πολίτες στην Ουκρανία μετά τον βομβαρδισμό των Ρώσων στο Κίεβο, αλλά και άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας.

Συγκεκριμένα, εκεί πήγαν να προφυλαχθούν και μικρά παιδιά όπου σε ένα από αυτά τα καταφύγια, στην περιοχή του Δνείπερου, μία ομάδα από πιτσιρίκια έδωσε μία νότα αισιοδοξίας.

Όλα μαζί, υπό τις οδηγίες μίας γυναίκες ενδεχομένως της δασκάλας άρχισαν να τραγουδούν προκειμένου να εμψυχώσουν όλους όσοι βρίσκονταν μαζί τους στο καταφύγιο.

Δίχως να δείχνουν στιγμή φόβου, τα μικρά παιδιά τραγουδούσαν με ευχαρίστηση και στο τέλος πήραν το χειροκρότημα όλων όσοι βρισκόταν εκεί προκειμένου να προφυλαχθούν από την ρωσική επίθεση.

Πηγή: iefimerida 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης