Λήστεψαν υλικά 1.500 ευρώ από φωτοβολταϊκό πάρκο στο Βόλο

Στο εσωτερικό της εγκατάστασης του φωτοβολταϊκού πάρκου ιδιοκτησίας ενός 47χρονου στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου εισέβαλαν το μεσημέρι του Σαββάτου δυο άγνωστοι, οι οποίοι ξήλωσαν δύο στροφεία ηλεκτρικών καλωδίων, συνολικής αξίας 1.500 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή.

Όμως, ύστερα από έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι δράστες ηλικίας 27 και 37 χρόνων ταυτοποιήθηκαν άμεσα και συνελήφθησαν από άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή τους, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του πάρκου, ενώ οι δυο "κυνηγοί" χαλκού οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

Άρπαξε μέταλλα από δυο σπίτια

Πρόλαβε να ξεφορτωθεί κάποια από τα μεταλλικά αντικείμενα που άρπαξε από δυο σπίτια στην Κόρινθο ένας Έλληνας "κυνηγός" μετάλλων, πριν εντοπιστεί από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Όταν συνελήφθη ο 41χρονος δράστης, βρέθηκε στην κατοχή του ένα μέρος των κλοπιμαίων που αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες των σπιτιών και ερευνάται τι έκανε τα υπόλοιπα. Στο μεταξύ, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου που του άσκησε δίωξη για κλοπές.

Πηγή: protothema 

 

Δειτε Επισης

Δεν κατάλαβα την έκρηξη, τυφλώθηκα και κάηκα, λέει ο 19χρονος που τραυματίστηκε στο νοσοκομείο Σερρών
Επανέφεραν 4χρονο αγοράκι που έπαθε καρδιακή ανακοπή στην παραλία των Νέων Βρασνών
Επίθεση με γκαζάκια σε έκθεση αυτοκινήτων στην Κηφισιά-Κάηκε ολοσχερώς ένα όχημα (pics)
Κατηγορεί την Ελλάδα για παραβίαση κυριαρχικών της δικαιωμάτων για τις γεωτρήσεις νότια της Κρήτης η Λιβύη
Απειλούσε ότι θα πυροβολήσει αστυνομικούς 42χρονος στα Χανιά-Έκρυβε οπλοστάσιο στο σπίτι του
Απίστευτη ψαριά για ψαροντουφεκά στον Βόλο-Έβγαλε από τη θάλασσα ροφό 27 κιλών
Συναγερμός στο αεροδρόμιο της Αθήνας-Καθηλωμένα τα αεροπλάνα
Κατέληξε 23χρονος οδηγός που ενεπλάκη σε τροχαίο στην Ελλάδα-Είχε παντρευτεί και βαπτίσει την κόρη του το Σάββατο
Μητσοτάκης για σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν-«Η Ελλάδα δεν θα συμμετάσχει σε στρατιωτική επιχείρηση»
Ο ήρωας που βούτηξε στον Άραχθο για να σώσει τα παιδιά έκανε τατουάζ τα πρόσωπα του Σπύρου και του Νίσι