Εξοργισμένος ο ύποπτος με… αίτημα φιλίας αστυνομικού στη σύζυγο του

Ενδεχομένως να είναι πρακτική οι αστυνομικοί να κάνουν αιτήματα φιλίας σε διάφορους στα μέσα κοινωνικές δικτύωσης, προκειμένου να παρακολουθούν τα τεκτενώμενα στα social media ή σε μια προσπάθεια να ψάξουν στοιχεία κτλ. Εξάλλου, δεν αποτελεί μυστικό πως ο ρόλος κάποιων αστυνομικών, ειδικότερα μετά την εξέλιξη και των μέσω κοινωνικής δικτύωσης, είναι να «παρακολουθούν» διάφορα προφίλ, ειδικότερα αυτά που προβαίνουν σε... ιδιαίτερα σχόλια για διάφορα πρόσωπα της δημόσιας σφαίρας.   

Ένα αίτημα φιλίας, φαίνεται να ήταν και η αφορμή να εξοργιστεί ο βασικός ύποπτος της δολοφονίας του 41χρονου στις Φυλακές, ο οποίος το πρωί της Δευτέρας οδηγήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου. 

Με την είσοδο του στο Δικαστήριο, ο ύποπτος διαμαρτυρόταν για κάποιον αστυνομικό που υπηρετεί στα κρατητήρια του σταθμού που κρατείται. 

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο ύποπτος εξέφραζε παράπονα για την κράτηση του, ζητώντας να μετακινηθεί από τον σταθμό που κρατείται στη Λευκωσία. 

Εξερχόμενος του Δικαστηρίου, ο ύποπτος φώναζε και διαμαρτυρόταν έντονα κατά των αστυνομικών, που τον μετέφεραν στο όχημα, για να τον επιστρέψουν στα κρατητήρια. 

Ο ύποπτος φαίνεται να καταγγέλλει αστυνομικό του σταθμού, ο οποίος μετά από επίσκεψη της γυναίκας του στα κρατητήρια, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, της έκανε αίτημα φιλίας στο facebook, γεγονός που τον εξόργισε, για αυτό φώναζε κατά των αστυνομικών εξερχόμενος του Δικαστηρίου, ενώ το περιστατικό καταγγέλθηκε στον σταθμάρχη. 

Πάντως, η επίσημη θέση της Αστυνομίας είναι πως μέχρι στιγμής δεν έγινε γραπτή καταγγελία από τον ύποπτο, αλλά προφορική, ενώ όπως μας αναφέρθηκε, όταν γίνει γραπτή τότε αναμένεται να διερευνηθεί το περιεχόμενο της καταγγελίας.  

Δειτε Επισης

Η ομερτά για την απόφαση για Κατσουνωτό, τα συμπεράσματα και το δημόσιο συμφέρον
Εγκαινίασε την προεκλογική της ως «Che Elenara» η Θεοχάρους
Η εξάντληση της αυστηρότητας σε ένα 82χρονο παππού που δεν ήταν «γνωστός στις Αρχές»
Μετά τη μαραθώνια συνεδρία της περασμένης εβδομάδας, δεν συνέρχεται την Τσικνοπέμπτη η Ολομέλεια
Χάθηκαν στην συνεννόηση... Έδωσαν στη δημοσιότητα καταζητούμενο που τελικά είχε συλληφθεί
Κάτι πήγε πολύ λάθος το Σάββατο-Κατέστησε τον Βύρα ανίκητο η ηγεσία του ΔΗΣΥ
Στα... μαχαίρια Φαίδωνας και Κωστάκης-Έκοψαν με τον Δίπλαρο τη βασιλόπιττα
Η αστυνόμευση των Κεντρικών, η χαμένη ουσία στη βαβούρα και η υποκρισία
Από το ένταλμα εξπρές για Parody λογαριασμό, στην... δυστοκία για Ατταλίδου και την ομερτά
Μα πού χάθηκε ο Σύνδεσμος Αστυνομίας;