«Χριστουγεννιάτικα πακέτα αγάπης» και φέτος από το Δήμο Λεμεσού

Ο Δήμος Λεμεσού και το Κοινωνικό Παντοπωλείο καλούν οργανισμούς, σχολεία, εταιρείες και οργανωμένα σύνολα να στηρίξουν την προσπάθεια συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης για τους άπορους συνανθρώπους μας, κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, για 11η χρονιά, ο Δήμος Λεμεσού, μέσω του Κοινωνικού του Παντοπωλείου, ετοιμάζει τα «Χριστουγεννιάτικα πακέτα αγάπης», για όλους τους δικαιούχους με σκοπό «να δώσει ένα μήνυμα ελπίδας, σε αυτή τη γιορτινή περίοδο του χρόνου, σε αυτούς που χρειάζονται μια χείρα βοηθείας».

Ο Δήμος Λεμεσού και το Κοινωνικό Παντοπωλείο καλούν οργανισμούς, σχολεία, εταιρείες και οργανωμένα σύνολα να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή και να γίνουν μέρος της, διοργανώνοντας τη δική τους εκστρατεία συλλογής τροφίμων και άλλων βασικών αγαθών.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λεμεσού συλλέγει όλων των ειδών ζυμαρικά και όσπρια, κονσέρβες τόνου, κρέατος, ντοματοχυμού, μπισκότα, φρυγανιές, δημητριακά, λάδι, ζάχαρη, αλεύρι, γάλα διαρκείας, είδη προσωπικής υγιεινής (σαμπουάν, αφρόλουτρο, οδοντόκρεμα, οδοντόβουρτσα, σερβιέτες), σκόνη πλυσίματος, καφέ, βρεφικές τροφές και γάλατα, βρεφικές πάνες και πάνες Ενηλίκων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο 99728871 ώστε να ενημερωθούν για τις περαιτέρω διαδικασίες και τρόπους διεξαγωγής της συλλογής τροφίμων.

Επίσης ο κάθε ένας μπορεί να στηρίξει την προσπάθεια αυτή με κουπόνια υπεραγορών/κρεοπωλείων και εισφορές στην Ελληνική Τράπεζα στο λογαριασμό IBAN: CY43 0050 0214 0002 1401 G431 6907 / BIC: HEBACY2N.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν 1,5 εκ. ευρώ
Κ. Καδής: Οι πόλεις-λιμάνια να γίνουν κέντρα βιωσιμότητας
Η Βουλή είναι υπέρ της αποδοχής της διαφορετικότητας, λέει ο Προεδρεύων της
Η ανάγκη επένδυσης στη νοσηλευτική φροντίδα τονίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής
Διπλάσια από μέσο όρο ΕΕ η αύξηση εκπομπών αερίων θερμοκηπίου από οικονομία στην Κύπρο
Ζητά κατασκευή μονάδας αφαλάτωσης στα Πότιμα ο Δήμαρχος Ακάμα-Η απάντηση του Υπ. Γεωργίας
Η Βουλή ψήφισε νόμο που θεσμοθετεί διάλογο διοικητικών υπηρεσιών με εποπτική αρχή
Ηλεκτρονικά διαθέσιμη η ύλη για εξετάσεις διορισίμων
Αυξήθηκε το 2024 το βάρος του φορτίου που μεταφέρθηκε οδικώς
Πράσινο Βουλής για αποκεντρωμένη διοίκηση σε δημόσια νοσηλευτήρια-Πυρά κατά Κυβέρνησης για ανάληψη ευθυνών