Έξι νεκροί από την ισχυρή έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη-Συγκλονίζουν οι εικόνες

Τουλάχιστον έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν και πάνω από 12 τραυματίστηκαν έπειτα από ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε σε έναν πολυσύχναστο πεζόδρομο στην κεντρική περιοχή της πλατείας Ταξίμ στην Κωνσταντινούπολη, σύμφωνα με τοπικό κυβερνήτη, βίντεο που αναρτήθηκαν σε κοινωνικά δίκτυα, αλλά και σε τουρκικά ΜΜΕ.

Η κρατική τηλεόραση TRT, αλλά και άλλα ΜΜΕ προέβαλαν βίντεο με ασθενοφόρα και αστυνομικά οχήματα που κατευθύνονταν στο σημείο της έκρηξης στην οδό Ιστικλάλ στην περιοχή Μπέγιογλου.

 

 

Σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή, η αιτία της έκρηξης δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί.

 

 

 

 

Ο σταθμός της αστυνομίας Κασίμπασα που βρίσκεται δίπλα ανέφερε ότι όλα τα πληρώματα έχουν μεταβεί στο σημείο της έκρηξης, χωρίς να δημοσιοποιήσει περισσότερες λεπτομέρειες.

 

 

Ο Ali Yerlikaya κυβερνήτης της Κωνσταντινούπολης ανέφερε στο twitter: «Σήμερα, γύρω στις 15:20, σημειώθηκε έκρηξη στην οδό Istiklal στην περιοχή Beyoğlu. Στο σημείο έσπευσαν η αστυνομία, η υγειονομική υπηρεσία, η Πυροσβεστική και οι ομάδες AFAD. Υπάρχουν θύματα και τραυματίες».

 

Πηγή: Πρώτο Θέμα 

Δειτε Επισης

Άνοιξε ο δρόμος για την πώληση Eurofighter στην Αγκυρα-Η Τουρκία και η Βρετανία υπέγραψαν συμφωνία
Δεκατετράχρονος βρέθηκε νεκρός από το κρύο σε ηφαίστειο στα 4.700 μέτρα-Το ανατριχιαστικό τελευταίο του μήνυμα
Για μαζικό λιμό στη Γάζα προειδοποιούν ανθρωπιστικές οργανώσεις-Πάνω από 20 παιδιά πέθαναν από υποσιτισμό σε 72 ώρες
Στο 15% οι αμερικανοί δασμοί στα ιαπωνικά αυτοκίνητα έπειτα από συμφωνία
Συζήτηση και ενημέρωση για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ
Δασμούς 19% στις εισαγωγές από τις Φιλιππίνες ανακοίνωσε ο Τραμπ
Πέθανε ο θρύλος της heavy metal Οζι Οζμπορν σε ηλικία 76 ετών
Οι ΗΠΑ αποσύρονται από την UNESCO καταγγέλλοντας μεροληψία κατά του Ισραήλ
Ρωσική επίθεση στην Ουκρανία προκάλεσε ζημιές σε εγκαταστάσεις παραγωγής φυσικού αερίου
Τα σενάρια και οι φήμες για την τραγωδία στην Ινδία-Ο διάλογος στο πιλοτήριο περιπλέκει την έρευνα