Ανακοίνωσε τον Μακρίδη ο Κίρζης
11:31 - 10 Νοεμβρίου 2022

Mετά τις εξελίξεις με τη διακοπή της συνεργασίας με τον Νταβίντ Καταλά αλλά και την παραίτηση του Πέτρου Κονναφή, ο πρόεδρος του Απόλλωνα βγήκε μπροστά και έδωσε απαντήσεις.
Την ίδια ώρα, ο Νίκος Κίρζης ανακοίνωσε πως ο αντικαταστάτης του Νταβίντ Καταλά θα είναι ο Κωνσταντίνος Μακρίδης.
«Ξέρει καλύτερα τις προσδοκίες αυτής της ομάδας και είναι αισιόδοξος και πιστεύει ότι μπορεί να βγάλει το καλύτερο από αυτούς τους ποδοσφαιριστές. Μπορεί να μην έχει τις εμπειρίες αλλά η εργατικότητα του, το πάθος με κάνουν αισιόδοξο πως θα φέρει τον Απόλλων στον προορισμό του» ανάφερε μεταξύ άλλων ο διοικητικός ηγέτης των γαλάζιων.
Για αντικατάσταση του Πέτρου Κονναφή ανέφερε πως μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασίσει οτιδήποτε. «Είναι γρήγορα για να αποφασίσω τον αντικαταστάτη του Πέτρου Κονναφή, χθες έφυγε. Πιστεύω είναι νωρίς, είναι μία απόφαση που πρέπει να τη σκεφτώ και να δω πως θα προχωρήσει ο Απόλλωνας, αν θα παραμείνει με αυτό το μοντέλο ή όχι».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σκέψεις για Μακρίδη στον Απόλλωνα