Ξανά στα χέρια της Αστυνομίας ο βιαστής με το άσπρο βαν

Ξανά στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο 46χρονος παιδόφιλος ο οποίος καταδικάστηκε σε 26 χρόνια κάθειρξης για υποθέσεις βιασμού ανηλίκων.

Συγκεκριμένα, ο 46χρονος βιαστής χθες ήταν σε κεντρική πλατεία της Λαυρεωτικής και προσπαθούσε να πείσει ανήλικο να μπει στο αυτοκίνητο του. Η φωτογραφία του αναρτήθηκε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης με επισήμανση ότι είναι επικίνδυνος.

Ο δράστης είχε βιάσει δύο ανήλικους, μια 14χρονη και έναν 15χρονο και είχε αποπειραθεί να βιάσει και έναν 13χρονο, αφού αποφυλακίστηκε. Ο 47χρονος κυκλοφορούσε και εργαζόταν στην περιοχή της Λαυρεωτικής και είχε προκαλέσει αναστάτωση και ανησυχία στους κατοίκους.

Τον τελευταίο μήνα, ο 46χρονος είχε συλληφθεί δύο φορές καθώς και την πρώτη φορά από καταγγελία μητέρας ότι έστελνε μηνύματα μέσω διαδικτύου στον ανήλικο γιο της και τον απειλούσε. Οδηγήθηκε ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα και του είχε επιβληθεί επιπλέον ποινή φυλάκισης τριών μηνών με αναστολή.

Οι δικαστικές Αρχές κατόπιν αυτού, αποφάσισαν να επιστρέψει ο δράστης ξανά στη φυλακή

Δηλώσεις για τον Βιαστή

Ο κ. Δημήτρης, κάτοικος της Λαυρεωτικής, είχε μιλήσει, πριν τη σύλληψη, στο Mega και ανάφερε ότι «Έχουμε σοκαριστεί, η κοινωνία είναι ανάστατη. Έτυχε να γνωρίσω αυτόν τον κύριο στο καφενείο και μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η εμμονή του στο σεξ, στα ερωτικά βοηθήματα και συχνές οι αναφορές στην Ταϊλάνδη. Αυτό ήταν κάτι που ξέφευγε από τις συνηθισμένες ανδρικές κουβέντες. Αυτό μας ώθησε μαζί με τους άλλους που ήμασταν στην παρέα, να ερευνήσουμε το όνομά του στο διαδίκτυο. Αυτό που βρήκαμε ήταν σοκαριστικό. Ο άνθρωπος αυτός, αν μπορούμε να τον πούμε άνθρωπο, είναι ο παιδεραστής με το άσπρο βαν που είχε καταδικαστεί το 2016 (πρωτόδικα) και αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος, ζει και εργάζεται στην περιοχή μας, όπως μας είπε και ο ίδιος. Έχουμε ενημερώσει την αστυνομία και μας είπαν ότι έχουν το νου τους και ότι δεν  μπορούν να κάνουν κάτι …  Πώς προστατεύουμε εμείς την κοινωνία μας;».

Η δικηγόρος Εβίτα Βαρελά, ερωτώμενη για το πώς γίνεται αυτός ο άνθρωπος να είναι έξω μετά από μόλις έξι χρόνια, απάντησε: «Τα μαθηματικά σε αυτή την περίπτωση δεν βγαίνουν …  Να θυμίσουμε το νόμο Παρασκευόπουλου του 2015 που είχε ως στόχο την αποσυμφόρηση των φυλακών και μάλιστα χωρίς κανένα κριτήριο … Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο ως λόγο για την αποφυλάκισή του».

Το χρονικό

Ο 46χρονος είχε καταδικαστεί το 2018 από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο για δύο βιασμούς ανηλίκων και μία απόπειρα σε 25 χρόνια κάθειρξης καθώς και χρηματική ποινή 120.000 ευρώ αλλά μετά από μόλις έξι χρόνια στη φυλακή, αφέθηκε ελεύθερος!

Η διεστραμμένη δράση του είχε αποκαλυφθεί το 2015, όταν συνελήφθη επ’ αυτοφώρω στον Κορυδαλλό να βάζει στο βαν του ένα 13χρονο αγόρι που είχε παγιδέψει μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης.

Αφότου συνελήφθη και δόθηκαν τα στοιχεία του στη δημοσιότητα, αποκαλύφθηκε ότι είχε βιάσει μια 14χρονη στο Περιστέρι και έναν 15χρονο στη Ναύπακτο και τα δύο παιδιά μέσα στο ίδιο βαν.

Στην προκλητική του απολογία, ο δράστης είχε υποστηρίξει ότι δεν βίασε τα παιδιά, αλλά διέπραξαν ερωτική σχέση μαζί του με τη θέλησή τους.

Πηγή: NEWSWBREAK 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πήγαν για μαλλί και βγήκαν όλοι... κουρεμένοι από τον Πρόεδρο-Μοίρασε ισότιμα ευθύνες, δεν έκανε εκπτώσεις
Εκτός ελέγχου φωτιά στην Ελλάδα-Το πύρινο μέτωπο φτάνει τα 10 χιλιόμετρα
Ουδείς μπορεί να πανηγυρίζει για τον εντοπισμό του ισοβίτη... Ήδη κήρυξε την επικινδυνότητα της ανεπάρκειας
Βγήκαν τα όπλα για προσωπικές διαφορές στην Ελλάδα-Ένας τραυματίας, αναζητείται ο δράστης
Ερωτήματα για τη σεξουαλική κακοποίηση πεντάχρονου-«Γονείς θυτών προσπάθησαν να προκαλέσουν»
Σοκάρουν οι διάλογοι για τον ξυλοδαρμό της 14χρονης-«Το ευχαριστήθηκα... και καλά της κάναμε»
To χρονικό του εγκλήματος στην Κέρκυρα-Τι είπε η 49χρονη που σκότωσε τον σύζυγό της
Αποκαλύψεις για το ξεδόντιασμα της Χεσμπολάχ-Από το 2006 διείσδυσαν Ισραηλινοί πράκτορες στην οργάνωση
Σοκαριστικό περιστατικό στην Κρήτη-Ηλικιωμένος με αλυσοπρίονο κυνήγησε δικαστικό επιμελητή
Οι ανεξέλεγκτες θεσμικές κρίσεις, οι μόνιμοι Επιμηθείς και η αναζήτηση λύσεων από το μάτι του κυκλώνα