Και επίσημα στις Βρυξέλλες η Ελένη Σταύρου-Ανακηρύσσεται ευρωβουλευτής την Τετάρτη
09:21 - 01 Νοεμβρίου 2022

Ανακηρύσσεται και επίσημα την ερχόμενη Τετάρτη, μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η πρώην Βουλευτής του ΔΗΣΥ, Ελένη Σταύρου.
Σε ανακοίνωση του το Υπουργείο Εσωτερικών αναφέρει πως ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου, Κώστας Κωνσταντίνου, ως Γενικός Έφορος Εκλογής Μελών Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, θα προβεί στην ανακήρυξη της Ελένης Σταύρου ως εκλεγέντος μέλους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, λόγω κένωσης της θέσης που κατείχε ο Λευτέρης Χριστοφόρου, ο οποίος διορίστηκε Μέλος του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου.
Η ανακήρυξη θα γίνει την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022 στο κτήριο της Κεντρικής Διοίκησης του Υπουργείου Εσωτερικών.
Υπενθυμίζεται πως, ο Λευτέρης Χριστοφόρου έχει διοριστεί πλέον ως μέλος του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου (ECA) για την Κύπρο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ετοιμάζει βαλίτσες για Βρυξέλλες η Σταύρου-Αλλαγή σκυτάλης με Λευτέρη Χριστοφόρου
