Αποκάλυψη για μέλος της βασιλικής οικογένειας-«Δεν μπορούσε να κρατήσει το παντελόνι κλειστό»

Η άστατη ζωή του γιου της βασίλισσας Ελισάβετ, πρίγκηπα Άντριου, καθώς και οι περιπέτειες του με την Δικαιοσύνη είναι γνωστές.

Ο δευτερότοκος γιος της βασίλισσας Ελισάβετ, 61 ετών σήμερα, έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική κακοποίηση από 38χρονη Αμερικανίδα.

Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ απέφευγαν όλα τα χρόνια να σχολιάσουν το οτιδήποτε έχει σχέση με τον πρίγκηπα Άντριου. To ίδιο αναμένεται να κάνουν και με τις νέες αποκαλύψεις που έρχονται στο φως και λένε ότι ο πρίγκηπας Άντριου ήταν εθισμένος στο σεξ σε σημείο που «δεν μπορούσε να κρατήσει το παντελόνι του κλειστό».

Κάθε μέρα με μία διαφορετική γυναίκα

Σε ένα νέο ντοκιμαντέρ που κυκλοφόρησε χθες αποκαλύπτεται  ότι ο Άντριου ήταν εθισμένος στο σεξ και χρησιμοποιούσε το παλάτι του Μπάκιγχαμ για να φέρνει πολλές γυναίκες.

Το παραπάνω αναφέρει ο Πολ Πέιτζ, ο οποίος επί έξι χρόνια εργαζόταν ως αξιωματικός βασιλικής προστασίας και ο οποίος έγινε μάρτυρας του αμέτρητου αριθμού γυναικών που παρέλασαν στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ για να επισκεφθούν τον πρίγκιπα Άντριου.

«Συνηθίζαμε να αστειευόμαστε ότι θα έπρεπε να έχει μια περιστρεφόμενη πόρτα στην κρεβατοκάμαρά του. Ο αριθμός των γυναικών που έμπαιναν και έβγαιναν από εκεί, ήταν τεράστιος. Κάθε μέρα κάποια ερχόταν να τον δει… μια διαφορετική κάθε φορά», δήλωσε ο Πέιτζ στο ντοκιμαντέρ «Prince Andrew: Banished», το οποίο έκανε πρεμιέρα αυτή την Τετάρτη.

«Άκουσέ με, χοντρέ ηλίθιε

«Άκουσέ με, χοντρέ ηλίθιε. Αν δεν αφήσεις την καλεσμένη μου να μπει, θα πάω εκεί κάτω», είπε ο πρίγκιπας σε έναν από τους αξιωματικούς όταν δεν επετράπη η είσοδος σε μία από τις γυναίκες, ο οποίος αναγκάστηκε να τηλεφωνήσει στον πρίγκιπα για να του πει τι είχε συμβεί.

Και παρόλο που θα περίμενε κανείς κάποιου είδους σεβασμό για τη θέση που κατείχε ο Άντριου, τον χαρακτήρισε φρικτό άνθρωπο, πέρα από το γεγονός ότι στο ίδιο ντοκιμαντέρ μιλάει για τον εθισμό του στο σεξ.

«Δεν μπορούσε να κρατήσει το παντελόνι του κλειστό», σχολίασε η δημοσιογράφος Helen Kirwan-Taylor.

Πηγή: in.gr

Δειτε Επισης

Έναρξη υποβολής αιτήσεων για οικονομική ενίσχυση πληγέντων γεωργών
Πυροβόλησε εν ψυχρώ την κουμπάρα του και αυτοκτόνησε ο 54χρονος-Μαρτυρίες από κατοίκους
Απασφάλισε ο Κρις, συνδέει την καταγγελία για Κατσουνωτό-«Αστυνομικοί έλεγαν σε ανακρινόμενα πρόσωπα θέλουμε την κεφαλή της Άννας επί πίνακι»
Τραμπ στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ-«Είμαι πολύ περήφανος για το Ιράν και το Ισραήλ, η εκεχειρία πάει πολύ καλά»
Στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ο Πρόεδρος-Στην ατζέντα η κατάσταση στη Μέση Ανατολή
Σύσκεψη υπό τον Χριστοδουλίδη με τους προέδρους των ΕΟΑ-«Δεν είμαστε ακόμη στο σημείο που θέλουμε»
Η Χαμάς υποστηρίζει ότι οι συνομιλίες για την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα εντατικοποιήθηκαν
Κατανάλωσε σακουλάκι νικοτίνης και έχασε τις αισθήσεις του 15χρονος-«Απαγορεύεται η αγορά και η πώληση»
Έθεσε σε διαθεσιμότητα την Άννα Αριστοτέλους ο Πρόεδρος
Αποσύρεται από την κυπριακή αγορά κατεψυγμένο φιλέτο στήθους πάπιας λόγω σαλμονέλας