Παγκόσμια Ημέρα Καφέ: Γιορτή με νόημα!

Η 1η Οκτωβρίου καθιερώθηκε το 2015 από τον Διεθνή Οργανισμό Καφέ ως «Παγκόσμια Ημέρα Καφέ». Πάνω από 500 εκατομμύρια φλιτζάνια καφέ καταναλώνονται ημερησίως. Ο καφές είναι ένα από τα δημοφιλέστερα ροφήματα και αναπόφευκτα έχει ξεχωριστή θέση στην καθημερινότητα όλων μας. Είναι η πρωινή … «καλημέρα», η γευστική παρέα στο αυτοκίνητο, η συντροφιά στο γραφείο, το απογευματινό.. «boost»… Είναι επίσης μια καλή αφορμή για να βρεθείς ξανά, με φίλους κι αγαπημένα σου πρόσωπα. Ο καφές είναι πάντα εκεί. 

Εκεί είναι και τα Coffee Berry που φέτος επέλεξαν να γιορτάσουν την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ στηρίζοντας χορηγικά τον Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο Μια Ευχή». Με παρουσία σχεδόν 6 χρόνων στην κυπριακή αγορά, τα Coffee Berry προσφέρουν ποιοτικό καφέ και συνεχίζουν για διαδοχική χρονιά να στηρίζουν τον συνάνθρωπο τους.

Με το μήνυμα «Ένα όνειρο ζωγραφίζεται στον καφέ σου» και με έντονο το αίσθημα της συνεισφοράς και της κοινωνικής συμμετοχής, τα Coffee Berry μεγαλώνουν τα χαμόγελα των μικρών «ηρώων» του συνδέσμου, συμβάλλοντας στην πραγματοποίηση των ονείρων τους.

Πώς να γίνεις μέρος της ενέργειας;

Απολαμβάνοντας το αγαπημένο σου ρόφημα στο ιδιαίτερο limited edition ποτήρι, «δημιούργημα» των μικρών φίλων του «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», στο οποίο αποτυπώθηκαν τα όνειρα των παιδιών του Συνδέσμου από τις δικές τους ζωγραφιές. Όνειρα που τα Coffee Berry θέλουν να πραγματοποιήσουν  μέσα από αυτά τα μοναδικά ποτήρια και την ενέργεια. Σκάναρε το qr code που θα βρεις σε όλα τα σημεία Coffee Berry και διάδωσε τα πιο όμορφα μηνύματα αγάπης.

Απόλαυσε την ποιότητα των Coffee Berry στους περισσότερους Φούρνους Ζορπάς παγκύπρια και σε άνετες και καλόγουστες καφετέριες σε Λευκωσία, Λάρνακα και Αγία Νάπα.

 

 

Δειτε Επισης

Η Zooki παρουσιάζει το νέο Magnesium Zooki – Ο πιο απολαυστικός τρόπος να χαλαρώσεις, να ανακάμψεις και να επαναφορτιστείς!
Ο ΟΚΥπΥ ενισχύει τη φωνή των ασθενών-Σύστημα αξιολόγησης εμπειρίας ασθενών σε όλα τα Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας
Φίλιππος Καμέρης στο Inspire 2025: Όταν το όραμα χτίζεται με τα χέρια και την καρδιά
Φίλιππος Πατσαλής: Ο άνθρωπος που έκανε την επιστήμη αποστολή
Ξεκινούν οι Τελικοί του 1ου Corporate Padel Tournament!
Young Lions 2025 Cyprus-Οι 8 νικητές φιλοξενήθηκαν από τον κ. Χριστοδούλου στο Μονακό
CARDET και Δήμος Λευκωσίας Διοργανώνουν την Εκδήλωση: «Σπάμε τη Σιωπή: Τέχνη και Διάλογος για την Ενδοοικογενειακή Βία»
Δες το αλλιώς! Δημιούργησε ένα διαφορετικό καλοκαίρι!
Όταν ο νόμος περνάει από γενιά σε γενιά… και γίνεται Έμπνευση!
Κτίζοντας αναμνήσεις στον καλοκαιρινό μας παράδεισο μαζί με την ΙΚΕΑ