Διόρθωσε το διάταγμα για τις επιστρατεύσεις ο Πούτιν

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, σε δηλώσεις του που μεταδόθηκαν από την τηλεόραση, δήλωσε ότι υπέγραψε διάταγμα που επιφέρει «διορθώσεις» στις οδηγίες για την μερική επιστράτευση την οποία ανακοίνωσε στις 21 Σεπτεμβρίου.

Μιλώντας σε συνάντηση που είχε με δασκάλους η οποία μεταδόθηκε από την κρατική τηλεόραση, ο Πούτιν είπε το διάταγμα αυτό θα αναβάλλει την επιστράτευση για πρόσθετες κατηγορίες φοιτητών, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που φοιτούν σε αναγνωρισμένα ιδιωτικά πανεπιστήμια και ορισμένων μεταπτυχιακών φοιτητών.

Στην ίδια συνάντηση, ο Πούτιν υποστήριξε ότι η Ρωσία έχει «μεγάλο σεβασμό» για τον ουκρανικό λαό, παρά την κατάσταση που ο ίδιος χαρακτήρισε «τρέχουσα κατάσταση».

Αναφερόμενος στις τέσσερις ελεγχόμενες από την Ρωσία περιοχές της Ουκρανίας τις οποίες ανακήρυξε την Παρασκευή ως έδαφος της Ρωσίας, ο Πούτιν είπε ότι αναμένει η κατάσταση εκεί «να σταθεροποιηθεί».

Πηγή: ΑΠΕ

 

 

Δειτε Επισης

LIVE: Ο Νετανιάχου απειλεί το Ιράν με νέες επιθέσεις αν συνεχίσει το πυρηνικό του πρόγραμμα
Οι εξελίξεις τύπου roller coaster στον πόλεμο, η επιτυχία Ισραήλ-ΗΠΑ και η επόμενη μέρα του Χαμενεΐ
Ο Ρούτε απάντησε για το μήνυμα στον Τραμπ-Χωρίς αυτόν, δεν θα πηγαίναμε σε αύξηση των αμυντικών δαπανών»
Πώς οι ΗΠΑ έβαλαν τις βάσεις για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν-Τι ήταν το «Atoms for Peace»
Συνεχίζει τους βομβαρδισμούς στην Ουκρανία η Ρωσία-Τουλάχιστον 17 νεκροί και πάνω από 200 οι τραυματίες
Χάος για χιλιάδες επιβάτες που έχουν αποκλειστεί στο αεροδρόμιο της Ντόχα
Νέο μήνυμα από τον γιο του Σάχη στους Ιρανούς-Το καθεστώς καταρρέει, μόνο εμείς μπορούμε να το τελειώσουμε
ΒΙΝΤΕΟ: Βρετανός παιδόφιλος διοργάνωσε «γάμο» με 9χρονη Ουκρανή στη Disneyland
Τζιχαντιστική ομάδα ανέλαβε την ευθύνη για τη φονική επίθεση αυτοκτονίας σε ορθόδοξη εκκλησία στη Δαμασκό
Οι πρώτες ρωγμές στις σχέσεις Τραμπ με Νετανιάχου-Πώς «διαβάζει» η Τεχεράνη τις εξελίξεις