Σύλληψη τριών διαρρηκτών-Εμπλέκονται σε υποθέσεις σε διαφορετικές επαρχίες

Στη σύλληψη τριών προσώπων, υπόπτων για διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων που διαπράχθηκαν στις επαρχίες Αμμοχώστου, Λεμεσού, και Λευκωσίας, προχώρησαν σήμερα μέλη της Αστυνομίας. Πρόκειται για τρεις άντρες ηλικίας 50, 30 και 28 ετών, που συνελήφθησαν ο πρώτος σχετικά με υπόθεση διάρρηξης ταβέρνας στην Αμμόχωστο, ο δεύτερος σχετικά με υπόθεση διάρρηξης εστιατορίου στη Λεμεσό και ο τρίτος σχετικά με υπόθεση απόπειρας διάρρηξης εργαστηρίου στη Λευκωσία.

Στην Αμμόχωστο, μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου, προχώρησαν στη σύλληψη του 50χρονου υπόπτου, με δικαστικό ένταλμα, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης διάρρηξης ταβέρνας, που βρίσκεται στην Αγία Νάπα. Η διάρρηξη διαπράχθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου, 2022. Από την ταβέρνα σύμφωνα με την καταγγελία του ιδιοκτήτη του υποστατικού, κλάπηκε χρηματικό ποσό από το ταμείο.

Τα στοιχεία και φωτογραφία του 50χρονου υπόπτου δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία στις 02 Οκτωβρίου, 2022, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στον εντοπισμό του, μετά από στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του για τη διάρρηξη της ταβέρνας. Μετά τον εντοπισμό και σύλληψη του, δεν χρίζει η περαιτέρω δημοσίευση της φωτογραφίας και των στοιχείων του.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Στη Λεμεσό, 30χρονος συνελήφθη από μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, με δικαστικό ένταλμα που εκδόθηκε μετά από στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του, κατά τη διερεύνηση υπόθεσης διάρρηξης εστιατορίου, που βρίσκεται στην πόλη της Λεμεσού.

Η διάρρηξη του εστιατορίου διαπράχθηκε λίγο μετά τη 1.00 μετά τα μεσάνυκτα χθες Τρίτη, 04 Οκτωβρίου. Από το εστιατόριο σύμφωνα με την καταγγελία του ιδιοκτήτη του υποστατικού, κλάπηκε χρηματικό ποσό από κουτί που βρισκόταν στον πάγκο του ταμείου.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Για υπόθεση απόπειρας διάρρηξης εργαστηρίου στη Λευκωσία, μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, προχώρησαν στη σύλληψη 28χρονου, επίσης με δικαστικό ένταλμα, που εκδόθηκε μετά από στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Η απόπειρα διάρρηξης του εργαστηρίου διαπράχθηκε μεταξύ των 08 και 09 Σεπτεμβρίου. Από το εργαστήρι δεν κλάπηκε οποιαδήποτε περιουσία, αφού ο δράστης δεν κατάφερε να διαρρήξει και να εισέλθει στο υποστατικό.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Δειτε Επισης

Αντιμέτωποι με σκύλους που βρίσκονταν σε άθλιες συνθήκες βρέθηκαν εθελοντές στη Λεμεσό (pics)
Ο «αρχινονός» που διαμόρφωσε τη Greek Mafia και το αιματηρό τέλος της οικογενειακής τριάδας
Απτόητος από τις απειλές του Τραμπ, ο Πούτιν θα συνεχίσει τον πόλεμο
Μπήκε λουκέτο στον παράνομο βρεφοκομικό σταθμό στη Λάρνακα μετά την καταγγελία για κακοποίηση μωρού
Εκατοντάδες Labubu μαϊμού κατάσχεσε το Τμήμα Τελωνείων
Με το «όραμα των δύο κρατών», προαπαιτούμενα τα «τρία άλφα» και μπόλικη μουρμούρα πάει στη Νέα Υόρκη ο Τατάρ
Καταζητείται 37χρονος για υπόθεση κλοπής στην Αγία Νάπα
Καταγγελία στην Αστυνομία για κακοποίηση βρέφους σε σταθμό στη Λάρνακα
Ποινή φυλάκισης έξι ετών σε 30χρονο για εμπρησμό κατοικίας
Με παραπομπή στο πόρισμα Πολυβίου οι ευθύνες στους υπουργούς Αναστασιάδη για ΤΑΚΑΤΑ-«Η πολιτική ευθύνη δεν αφορά το γάτζωμα σε μια καρέκλα»