SOLD OUT τα VIP Tickets για το μιούζικαλ Hotel Tsiamantas

Όποτε σου παρουσιάζεται η ευκαιρία να κάνεις το καλό, δεν πρέπει ποτέ να την αφήνεις να περνάει ανεκμετάλλευτη.

Η φιλανθρωπική βραδιά “Wish upon a Stage” επιστρέφει για όγδοη συνεχόμενη χρονιά με το όνομα “Wish for the Stars” για να σας χαρίσει μια αξέχαστη και ανεπανάληπτη βραδιά. Η περηφάνια για τη πράξη μας αυτή είναι απερίγραπτη και επικρατεί μια πληθώρα συναισθημάτων. 

Η ξεχωριστή βραδιά του “Wish for the Stars” θα περιλαμβάνει, σε πρώτο στάδιο μια ιδιαίτερη θεατρική παράσταση με μιούζικαλ ρυθμό, με τον τίτλο “Hotel Tsiamantas”. Πρωταγωνιστές της παράστασης δεν θα είναι άλλοι από το προσωπικό και τη διεύθυνση των εταιρειών που συνδιοργανώνουν την μεγάλη εκδήλωση.   

 Η διδασκαλία και η καλλιτεχνική διεύθυνση του μιούζικαλ έχει ακολουθήσει πιστά της οδηγίες της κα. Νιόβη Σπυριδάκη της σχολής Character Acting Studio by Niovi Spyridaki. Όσον αφορά τη χορογραφία, υπεύθυνη είναι η κα. Εύα Μέσση της σχολής Maria Messis Dance School. Έτσι, συνδυάζοντας της δυνάμεις τους οι δύο πολυτάλαντες δασκάλες μας έχουν καταφέρει να προετοιμάσουν κατάλληλα την ομάδα και να φέρουν εις πέρα μια υπέροχη θεατρική παράσταση. 

Μετά την ολοκλήρωση του μιούζικαλ θα ακολουθήσει ένα πλούσιο πάρτι για την διασκέδαση αποκλειστικά των παρευρισκόμενων μας. Στο  afterparty θα υπάρχει  finger food και άφθονο ποτό. Φυσικά από το πάρτι μας δεν θα έλειπε και ο πολυαγάπητός σε όλους Dj Demis Kareklas για να απογειώσει τους ρυθμούς και τη διασκέδαση των παρευρισκόμενων μας.  

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης που συνέφεραν στην ολοκλήρωση της, είναι η Yiallourides & Partners LTD, η Vistra Cyprus LTD, η Patrikios Pavlou & Associates LLC και οι Amicorp Cyprus Limited.  

Τα καθαρά έσοδα της διοργάνωσης φυσικά έχουν ιερό σκοπό αφού θα διατεθούν για την ενίσχυση του Παγκύπριου Συνδέσμου “Ένα Όνειρο Μια Ευχή” για τους μικρούς μαχητές που παλεύουν με καρκίνο και άλλες συναφείς παθήσεις.  

Οι τιμές των εισιτήριών είναι στα 40 και στα 50 ευρώ συμπεριλαμβάνοντας την εισφορά, το φαγητό και το ποτό καθώς τα VIP εισητήρια στην τιμή των 60ευρώ έχουν ήδη εξαντληθεί!  Η μεγάλη βραδιά θα πραγματοποιηθεί στις 28 Οκτωβρίου στη Λεμεσό στο Monte Caputo στης 20:30.   

 

  

 

Δειτε Επισης

8ος Εθνικός Διαγωνισμός Δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024 Δεξιότητες... Η Δύναμή σου!
Ευρωπαϊκή διάκριση για τη θεματική διαδρομή Αφροδίτη στην κοινότητα Ίνειας
Απολογισμός ΕΑΣ 2020-2023: Από το όραμα στην υλοποίηση
Παγκόσμια Ημέρα Δότη
Natural Life: Ευρεία γκάμα προϊόντων με σύμμαχο τη φύση.
Σπούδασε στο Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών (IPS) του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus
Το Ταμείο Συνοχής και η Κύπρος
Το Μελένιο Παιδικό Φεστιβάλ επιστρέφει πιο γλυκό από ποτέ!
Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο ανοίγει νέους ορίζοντες για τη χώρα
Αμειβόμενη πρακτική σε ένα ελκυστικό περιβάλλον με ανταγωνιστικές παροχές;