Συνελήφθη στην Αθήνα για τη δολοφονία της συζύγου του στο Πουκέτ

Συνελήφθη στην Αθήνα 46χρονος καταζητούμενος που πριν από τρία χρόνια είχε δολοφονήσει τη σύζυγό του στην Ταϊλάνδη.

Ο άνδρας που συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης απο ομάδα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, φέρεται να είναι αυτός που τον Φεβρουάριο του 2019, δολοφονησε τη 43χρονη συζύγου του Niramon Bea Aewkaew στο Πουκέτ.

Μετά τη δολοφονία, στις 16 Φεβρουαρίου και οπως προκύπτει απο την έρευνα των Aρχών στο Cherng Talay, ο Έλληνας έφυγε από το διαμέρισμα που νοίκιαζε στο Bang Tao, όπου βρέθηκε το πτώμα της συζύγου του και εντοπίστηκε στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ όπου πέταξε με την πτήση για Ντουμπάι, για να σβήσει τα ίχνη του.

Τα μέσα της ΤαΪλάνδης, είχαν ασχοληθεί εκτενώς με την άγρια δολοφονία της 43χρονης αισθητικού, με τον αρχηγό της Αστυνομίας Col Sen Kwannimit να δηλώνει πως «Αν επιστρέψει στην Ταϊλάνδη, θα συλληφθεί».

 

  

  

Το σκηνικό του θανάτου

Η άτυχη γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο τον Φεβρουάριο του 2019 στο Bang Tao. Η αισθητικός είχε να δώσει σημεία ζωής αρκετές ημέρες με την οικογένειά της να ανησυχεί καθως ειχε παγώσει κάθε επικοινωνία. Έτσι ήρθαν σε επαφή με τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος ο οποίος μπήκε μέσα και ήρθε αντιμέτωπος με το αποτροπαιο θέαμα.

Η 43χρονη κείτονταν νεκρή στο κρεβάτι με ένα μαύρο πανί στο στόμα της και δεμένη χειροπόδαρα.

Τελευταία φορά που η Bea εθεάθη ζωντανή ηταν το απόγευμα της 11ης Φεβρουαρίου οταν οι κάμερες ασφαλείας «πιάνουν» το ζευγάρι να μπαίνει στο δωμάτιο. Ο συλληφθείς που εργαζοταν ως προσωπικό ασφαλείας σε νυχτερινό κατάστημα στην Αθήνα και έχει μια κόρη, παντρεύτηκε με την αισθητικό το 2016.

Συγγενείς της άτυχης γυναίκας κάνουν λόγο για έναν άνδρα περίεργο και οξύθυμο, άκρως χειριστικό που ήθελε να ελέγχει κάθε κίνηση της συζύγου του ενώ τη ζήλευε παράφορα και της έλεγε πως αν τον άφηνε θα τη σκοτώσει.

Πηγή: Πρώτο Θέμα 

Δειτε Επισης

«Είναι δυνατόν να βλέπει τι περνάω και να μην έχει έρθει να με δει, να με πάρει ένα τηλέφωνο;»
Από θαύμα δεν εξερράγη η βόμβα στο σπίτι του Πρετεντέρη-«Ανατριχιαστικό να κυκλοφορούν τύποι με τέτοια μυαλά»
Tα ευρήματα που άνοιξαν τον δρόμο για σύλληψη της Μουρτζούκου-Πώς ανατράπηκαν οι εκθέσεις των ιατροδικαστών
Πλεύρης: Φυλακή ή έξοδος από τη χώρα για τους λαθρομετανάστες, δεν θα εκβιάσετε την Ελλάδα
Προκαταρκτική έρευνα σε βάρος του δικηγόρου που πέταξε μπουκάλι στη δίκη για την Κυριακή Γρίβα
Άγριο έγκλημα στον Κάρδαμο Ροδόπης-21χρονη μαχαίρωσε και σκότωσε 66χρονο, εντοπίστηκε την αυλή του
Εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός στο σπίτι του δημοσιογράφου, Γιάννη Πρετεντέρη
Χαμός στη δίκη για την Κυριακή Γρίβα, πέταξαν μπουκάλι νερού-Ένταση ανάμεσα στις μανάδες
Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τους ιατροδικαστές της Πάτρας μετά από καταγγελίες για θανάτους βρεφών
Ένταση στη δίκη για την Κυριακή-«Δεν είναι γυναικοκτόνος», «εσύ πηγαίνεις και βλέπεις το παιδί σου, εγώ τα μάρμαρα»