Έκλεψε ηλιακούς θερμοσίφωνες και οχήματα-Καταδίωξη 28χρονου στη Λάρνακα

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εναντίον νεαρού ηλικίας 28 ετών για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις που αφορούν, μεταξύ άλλων, κλοπή ηλιακών θερμοσιφώνων και τριών οχημάτων σε Λάρνακα και Αμμόχωστο.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Χάρης Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας «το βράδυ του Σαββάτου 29 Οκτωβρίου μετά από καταδίωξη στη Κοινότητα Κιτίου της επαρχίας Λάρνακας, συνελήφθη νεαρός ηλικίας 28 ετών. Από έρευνες που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι εναντίον του νεαρού εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης από τις ΑΔΕ Λάρνακας και Αμμοχώστου για υποθέσεις που αφορούν παράνομη είσοδο, κλοπή ηλιακών θερμοσίφωνων αξίας 5.700 ευρώ, κακόβουλες ζημιές και κλοπή τριών οχημάτων, αδικήματα που διενεργήθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 12 Ιουνίου και 19 Οκτωβρίου 2022 σε Λάρνακα και Αμμόχωστο».

Πρόσθεσε ότι «το συγκεκριμένο πρόσωπο θεάθηκε στις σκηνές των αδικημάτων και εναντίον του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και έκτοτε καταζητείτο. Ο 28χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για οκτώ μέρες».

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου και με την ολοκλήρωση των ερευνών, ο ύποπτος θα παραδοθεί στην ΑΔΕ Αμμοχώστου για να αρχίσει τις δικές της εξετάσεις για τα αδικήματα που διενεργήθηκαν στην περιοχή.

Πηγή: KΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Θεσμοθετείται ο Γενικός Δημόσιος Κατήγορος-Οι αρμοδιότητες του Ελεγκτικού Συμβουλίου
Απάτη €700 εκατ. μέσω Πειραιά αποκάλυψε η επιχείρηση «CALYPSO»
Καλεί σε επανεξέταση του αιτήματός για το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός-«Δεν είμαι καθαιρεμένος, ούτε σε αργία»
ΒΙΝΤΕΟ: Άνοιξαν οι ουρανοί καλοκαιριάτικα στα ορεινά-Ξαφνική καταιγίδα στην επαρχία Λεμεσού
Επτά συλλήψεις στη Γερμασόγεια-Ξεκίνησαν οι διαδικασίες επαναπατρισμού τους
Συναγερμός για ακραία ζέστη στην Ευρώπη-Τι είναι ο θερμικός θόλος
Αναζητά τρία πρόσωπα για κλοπές η Αστυνομία (pics)
«Δεν είχα σκοπό να στοχοποιήσω την ηγεσία» διευκρινίζει ο Αναστασιάδης-«Δεν θα διστάσω να είμαι αυστηρότερος»
«Ο δικαστής με τη 19χρονη Βρετανίδα επικρίθηκε έντονα για το εσφαλμένο της απόφασης και πήρε προαγωγή»
Με δόσεις τα ευρήματα για το Κράτος Μαφία-«Ανακριβείς και παραπλανητικές» απαντά η Αρχή στις πληροφορίες για το πόρισμα