Κατατίθεται την Πέμπτη στη Βουλή ο κρατικός προϋπολογισμός-Αρχίζει η συζήτηση

Στις 24 Οκτωβρίου αρχίζει στην κοινοβουλευτική επιτροπή Οικονομικών η συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2023, δήλωσε η Πρόεδρος της επιτροπής Χριστιάνα Ερωτοκρίτου.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις της η κ. Ερωτοκρίτου, ο κρατικός προϋπολογισμός θα κατατεθεί επίσημα στη Βουλή την ερχόμενη Πέμπτη.

Η συζήτηση ενώπιον της Επιτροπής, είπε, θα ξεκινήσει στις 24 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 2 Δεκεμβρίου από την Επιτροπή Οικονομικών. Η επιτροπή θα συνεδριάζει δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και κάθε Παρασκευή.

Βάσει του μέχρι τώρα προγραμματισμού, τον προϋπολογισμό θα παρουσιάσει στην επιτροπή ο Υπουργός Οικονομικών Κωνσταντίνος Πετρίδης στις 24 Οκτωβρίου, ενώ παραδοσιακά η συζήτηση ολοκληρώνεται με την παρουσία του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας.

Με βάση τον έως τώρα προγραμματισμό, η τριήμερη συνεδρία της Ολομέλειας για την έγκριση του κρατικού προϋπολογισμού έχει καθοριστεί στις 5, 6 και 7 Δεκεμβρίου.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Δειτε Επισης

Τη βαθιά εκτίμηση της πολιτείας για την προσφορά της ομογένειας, εξέφρασε ο Πρόεδρος
Το ΡΤΚ ενέκρινε την «υποψηφιότητα» Ερχιουρμάν για τις «προεδρικές»
Αντίδραση Άγκυρας στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας,Κύπρου και Ισραήλ-«Τέτοια τετελεσμένα δεν θα επιτραπούν»
Δευτέρα τα αποτελέσματα για τη νέα ηγεσία του Κινήματος Οικολόγων
Παπαναστασίου: «Ελκυστική η Κύπρος για επενδυτές στην ενέργεια, στόχος η αντιμετώπιση της ενεργειακής φτώχειας»
Σε εξέλιξη το Εκλογικό Συνέδριο των Οικολόγων-«Στόχος βιώσιμη κοινωνία για τον άνθρωπο και το περιβάλλον»
Επιβεβαίωσαν ποσότητες φυσικού αερίου στο «Γλαύκος» ΠτΔ και ExxonMobil
Κλείνουν την παρένθεση και θέλουν να βαδίσουν σε ένα άνετο, πράσινο δρόμο οι Οικολόγοι
Αναχωρεί για Χιούστον ο ΠτΔ, συναντήσεις για ενεργειακό τομέα
Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών την Πέμπτη-Επί τάπητος το θέμα των οδοφραγμάτων