Κυκλοφορούσαν μέρα μεσημέρι φορτωμένοι ναρκωτικά-Εντοπίστηκαν πάνω από επτά κιλά κάνναβης

Χειροπέδες σε δύο άτομα, που ήταν φορτωμένα με κάνναβη, πέρασε η ΥΚΑΝ στη Λευκωσία, το βράδυ της Πέμπτης. 

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) ανέκοψαν, γύρω στις 2.10 μ.μ. χθες για έλεγχο, οχήματα που οδηγούσαν ο 31χρονος και ο 33χρονος.

Προηγουμένως, ο 33χρονος είχε θεαθεί να παραλαμβάνει μια τσάντα, από το όχημα του 31χρονου και να την τοποθετεί στο όχημα του.  

Από τον έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι η τσάντα περιείχε 4 κιλά και 584 γραμμάρια περίπου κάνναβης. Επίσης, στο όχημα του 31χρονου εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους 117 γραμμαρίων περίπου.

Ακολούθησε έρευνα στις οικίες των δύο συλληφθέντων και στην οικία του 31χρονου εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 2 κιλών και 760 γραμμαρίων περίπου.

Τα πιο πάνω πρόσωπα συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση ενώ η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο
Εντοπίστηκαν ναρκωτικά και μεγάλο χρηματικό στη Λεμεσό-Προχώρησε σε συλλήψεις η Αστυνομία
Χειροπέδες σε 50 αλλοδαπούς που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο-Αναχωρούν από τη Δημοκρατία 23
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του ο 45χρονος Μάριος Δημητρίου (pic)
Συνελήφθη Συμβασιούχος Αστυνομικός για τα επεισόδια στη Λακατάμια-Άλλες τρεις συλλήψεις
Καταζητείται 30χρονος για τρεις ένοπλες ληστείες στην Αγία Νάπα (pics)
Ξάφρισαν οικίες, έκλεψαν και... κινητό και τους πρόδωσε το GPS-Χειροπέδες σε τρεις
Συνελήφθησαν τέσσερα πρόσωπα που πιάστηκαν με φωτοβολίδες και πυροτεχνήματα στον τελικό
Επτά χρόνια μετά μπήκε το νερό στο αυλάκι για τη Σχολή Επιμόρφωσης Οδηγών-Υλοποιείται τον Οκτώβριο
Aποτράπηκε επέκταση φωτιάς εντός του Δασικού Πάρκου Αθαλάσσας