LIVE: Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στο Πουρνάρα-Ξύλο, πέτρες, δακρυγόνα και τραυματισμοί

Αναστάτωση επικρατεί αυτή τη στιγμή στο Πουρνάρα, αφού μέρος του Κέντρου Φιλοξενίας έχει τυλιχθεί στις φλόγες, με αποτέλεσμα οι μετανάστες να τρέχουν πανικόβλητοι για να σωθούν. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πριν από την φωτιά είχαν ξεσπάσει επεισόδια, γύρω στις 11:00 το πρωί, ανάμεσα σε αλλοδαπούς, ωστόσο παραμένει άγνωστη η αιτία. Συγκεκριμένα, φαίνεται να ξέσπασε συμπλοκή ανάμεσα σε δύο ομάδες αλλοδαπών, με αποτέλεσμα να θέσουν φωτιά σε αντίσκηνα. 

Οι καπνοί είναι πυκνοί και μαύροι και είναι ορατοί από τον αυτοκινητόδρομο, αλλά και τις γύρω περιοχές. 

Στο σημείο έχουν σπεύσει μέλη της Αστυνομίας για να κατευνάσουν τα πνεύματα και να επιβάλουν την τάξη, καθώς επίσης και ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ώστε να κατασβέσουν την πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει. Στο μεταξύ, η κατάσταση παραμένει τεταμένη, που οι παρευρισκόμενοι άρχισαν να πετάνε πέτρες, σίδερα και ξύλα, με αποτέλεσμα να ενισχυθούν οι δυνάμεις της Αστυνομίας. Μάλιστα, λόγω της κατάστασης, έχει γίνει ρίψη δακρυγόνων από την Αστυνομία. 

Πάντως, οι μετανάστες που διέμεναν εντός του Κέντρου Φιλοξενίας, έχουν βγει εκτός και πανικόβλητοι, έτρεξαν μακριά για να προστατευτούν. Γυναικόπαιδα έτρεχαν προς πάσα κατεύθυνση για να γλυτώσουν, ενώ από τη ρίψη πετρών και σίδερων, τραυματίστηκε στο κεφάλι ένα άτομο, το οποίο γλύτωσε στο παραπέντε.

Στο σημείο έχει κληθεί και ασθενοφόρο. Στο μεταξύ, υπάρχουν αναφορές ότι υπάρχουν ρίψεις πετρών σε αυτοκίνητα, που κινούνται στον αυτοκινητόδρομο. 

 
  
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Συνεχίζει να κρατά κλειστά τα χαρτιά του ο Πρόεδρος για Αρχηγό-«Όταν αποφασίσω θα σας ενημερώσω»
Υποχώρησε το πρόβλημα συσσώρευσης νερού στον αυτοκινητόδρομο
Προσπάθεια ΔΗΣΥ για συνεργασίες στις Τοπικές Εκλογές-Επαφές με βάση, διαβουλεύσεις με ηγεσίες
Νέα σύλληψη που σχετίζεται με τα κυκλώματα διακίνησης αλλοδαπών-Καταζητούνται άλλοι έξι
Δεκατριάχρονη γέννησε σε τουαλέτα νοσοκομείου-Νόμιζαν ότι είχε τυμπανισμό
Αναγνωρίστηκαν 98 θύματα τράφικινγκ αλλά υπήρξαν μόνο 14 καταδίκες-«Χάνουμε τις μαρτυρίες»
Στις 2 Νοεμβρίου ενώπιον Κακουργιοδικείου ο 34χρονος για την απόπειρα φόνου στην Πάφου
Συσσώρευση νερού παρατηρείται στον αυτοκινητόδρομο-Προσοχή συστήνει η Αστυνομία
Συνωστισμός υποψηφίων για τις 89 θέσεις Συμβασιούχων Ειδικών Αστυνομικών
Απαντά για τις «ανέσεις» του νέου κτιρίου η Νομική Υπηρεσία-Επανέρχεται ο Ελεγκτής