Τον σκότωσε με μια γροθιά και πήγε στο καφενείο-«Δεν κατάλαβα ότι τον τραυμάτισα»

Τα πρώτα λόγια του δράστη στους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση στην Καλλιθέα ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, πως δεν κατάλαβε τις συνέπειες των πράξεων του, εξού και έφυγε μετά τον καυγά.

Ο 48χρονος πρώην αθλητής πολεμικών τεχνών που φέρεται να σκότωσε με μια γροθιά 76χρονο στη Μαρίνα Δέλτα Καλλιθέας αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σοκ στην Ελλάδα-Πρώην αθλητής πολεμικών τεχνών σκότωσε με μπουνιά 76χρονο

Χάθηκε μια ζωή για ασήμαντο λόγο

Αιτία για τον διαπληκτισμό των δύο αντρών που είχε μοιραία κατάληξη για τον 76χρονο ερασιτέχνη ψαρά ήταν το… ψάρεμα.

Το αγκίστρι από το καλάμι ψαρέματός του ηλικιωμένου ακούμπησε τον 48χρονο την ώρα που κολυμπούσε στη θάλασσα. Ο άνδρας εκνευρισμένος βγήκε από το νερό, ζήτησε τον λόγο από τον ψαρά. Οι δυο τους λογομάχησαν, με τον 48χρονο, που είναι όμως πρώην αθλητής πολεμικών τεχνών με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την δύναμη και την τεχνική του, να γρονθοκοπεί τον 76χρονο.

Ο 48χρονος έφυγε από το σημείο και ο 76χρονος πέθανε λίγα λεπτά μετά από έμφραγμα. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας και εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι Αρχές αναζήτησαν τον δράστη, τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν σε κοντινό σημείο, σε καφενείο στην οδό Δημοσθένους. Όπως είπε στους αστυνομικούς, δεν είχε αντιληφθεί ότι τραυμάτισε τον άνδρα.

Πηγή: in.gr

 

 

Δειτε Επισης

Νεκρός με τραύμα από όπλο εντοπίστηκε άνδρας στη Ραφήνα-Κατονόμασε τον δολοφόνο του πριν ξεψυχήσει
Αθωώθηκαν οι 25 του Ρουβίκωνα για το πανό στη Hellenic Train
Πήρε θέση ο Μητσοτάκης για τη Γάζα-«Να σταματήσει το Ισραήλ τις στρατιωτικές επιχειρήσεις, δεν μένουμε σιωπηλοί»
Ο Μητσοτάκης θα πάει στην Οδησσό για τη Σύνοδο Ουκρανίας και Νοτιοανατολικής Ευρώπης-Επικοινωνία με Ζελένσκι
Ζημιές σε κτίρια από τον σεισμό στην Κρήτη-Έσπασαν εκθέματα στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου
Οι πρώτες εικόνες από τον σεισμό των 6,1 Ρίχτερ ανοιχτά της Κρήτης-Συνεχείς έλεγχοι και περιπολίες στο νησί
Συνεδρία ΣΑ ΟΗΕ υπό προεδρία Έλληνα ΥΠΕΞ για προστασία αμάχων σε ένοπλες συγκρούσεις
Συγκλονίζει η μητέρα που έγινε δότρια ήπατος για τον γιο της-«Και την καρδιά μου να μου ζήταγαν, θα την έδινα»
Άγριους καβγάδες περιγράφουν οι γείτονες της γυναίκας που πέταξε το μωρό της στα σκουπίδια
Μεγάλη απάτη στην Ελλάδα για το Final Four-PR με δήθεν «άκρες» απέσπασε €70.000 από επιχειρηματίες