Η ποινή σε 56χρονο που οδηγούσε τύφλα στο μεθύσι και προκάλεσε τροχαίο

Χρηματικό πρόστιμο, αλλά και στέρηση άδειας οδηγού επέβαλε χθες το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας σε 56χρονο, ο οποίος ενεπλάκη σε οδική σύγκρουση, ενώ οδηγούσε αυτοκίνητο υπό την επήρεια αλκοόλης.

Ήταν γύρω στις 2μ.μ. της 23 ης Οκτωβρίου 2022, όταν μέλη της Τροχαίας Λευκωσίας, κλήθηκαν να μεταβούν στη σκηνή οδικής σύγκρουσης, που συνέβη στη λεωφόρο Αγίου Παύλου, στον Άγιο Δομέτιο. Από τις εξετάσεις των αστυνομικών στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι 56χρονος οδηγός, απώλεσε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει αρχικά σε σιδερένια πασαλάκια του πεζοδρομίου και ακολούθως να προσκρούσει σε δέντρο και να ακινητοποιηθεί.

Ο 56χρονος, ο οποίος δεν τραυματίστηκε, υπεβλήθη σε άλκοτεστ, με μικρότερη τελική ένδειξη 83μg%, αντί 22μg%. Ως αποτέλεσμα συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Την επομένη μέρα, ανακρίθηκε και κατηγορήθηκε γραπτώς για τα τροχαία αδικήματα που διέπραξε.

Χθες παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, όπου παραδέχθηκε ενοχή. Το Δικαστήριο του επέβαλε χρηματικό πρόστιμο, ύψους €1,550, δέκα βαθμούς ποινής και στέρηση άδειας οδήγησης, διάρκειας 50 ημερών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Διαμαρτυρήθηκαν για την παύση Τυχικού στην Πάφο-Ζήτησαν από Ιερά Σύνοδο επανεξέταση της απόφασης
Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο
Τρία αδελφάκια ανάμεσα στους 12 νεκρούς από τη ρωσική αεροπορική επιδρομή κατά της Ουκρανίας
Εντοπίστηκαν ναρκωτικά και μεγάλο χρηματικό στη Λεμεσό-Προχώρησε σε συλλήψεις η Αστυνομία
Χειροπέδες σε 50 αλλοδαπούς που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο-Αναχωρούν από τη Δημοκρατία 23
Πάει και το ΑΚΕΛ έξω από Προεδρικό στη διαμαρτυρία για Γάζα-Απαιτεί ακύρωσης της εκδήλωσης ΥΠΑΝ και Πρεσβείας Ισραήλ
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του ο 45χρονος Μάριος Δημητρίου (pic)
Το νομοσχέδιο για Brain Gain και τα χρέη αθλητικών σωματείων ενώπιον της Επιτροπής Οικονομικών
Ο Πούτιν βρέθηκε στο επίκεντρο ουκρανικής επίθεσης με drones στο Κουρσκ ενώ πετούσε με ελικόπτερο
Πάνω από 20 νεκροί από ισραηλινές επιδρομές στη Γάζα-Ανάμεσά τους παιδιά, έγκυος και δημοσιογράφος