Αποτελεσματικές τοποθετήσεις στο σύγχρονο περιβάλλον εργασίας

Σε έναν συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό κόσμο οι φοιτητές και φοιτήτριες αναζητούν ευκαιρίες που θα τους επιτρέψουν να αποκτήσουν τις πρώτες τους επαγγελματικές σχέσεις και που θα τους γαλουχήσουν με ήθος, συνείδηση και συνέπεια.

Πίσω από τις αποτελεσματικές και αποδοτικές τοποθετήσεις φοιτητών/τριών στην αγορά εργασίας, βρίσκεται το Γραφείο Διασύνδεσης (ΓΔ) του UCLan Cyprus που αποτελεί κινητήρια δύναμη. Το ΓΔ παρέχει υπηρεσίες που εξυπηρετούν όλες τις φάσεις των τοποθετήσεων: από την προετοιμασία της συνέντευξης και δημιουργία της πρώτης επαγγελματικής σχέσης, στην ενδυνάμωση της συνεργασίας και ανάπτυξη μελλοντικής επαγγελματικής και ερευνητικής σχέσης. Επιπρόσθετα, δίνεται  έμφαση στη γαλούχηση επαγγελματικού ήθους, επαγγελματικής συνείδησης και συνέπειας, καθώς και στην εξάλειψη κάθε διάκρισης με την αποδοχή της διαφορετικότητας και της πολυμορφίας.

Το ΓΔ χρησιμοποιεί τη διαδικτυακή πύλη 2ΒeConnected, η οποία επιτρέπει αβίαστα και άμεσα στους οργανισμούς να δημιουργούν και να δημοσιεύουν αγγελίες για τοποθετήσεις στοχεύοντας συγκεκριμένες δεξιότητες των φοιτητών/τριών. Ακολούθως επιτρέπει σε φοιτητές/τριες να αιτηθούν για τη θέση και να επιλεχθούν με αντικειμενικές, αμερόληπτες και διαφανείς διαδικασίες.

Προς την κατεύθυνση αυτή, το ΓΔ του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus πραγματοποιεί Ημερίδα με θέμα  «Αποτελεσματικές και αποδοτικές τοποθετήσεις σε ένα σύγχρονο περιβάλλον εργασίας: η συμβολή του Γραφείου Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Uclan Cyprus». Κατά τη διάρκεια της Ημερίδας, το κοινό ανάμεσα σε άλλα, θα γνωρίσει τον πολυδιάστατο ρόλο της τοποθέτησης  φοιτητών και φοιτητριών σε οργανισμούς κι επιχειρήσεις και αφετέρου τον τρόπο μέσω του οποίου το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus συμβάλλει για επιτυχή τοποθέτησή τους στην αγορά εργασίας.

Δηλώστε συμμετοχή και ενημερωθείτε επίσης για τις βέλτιστες πρακτικές που εφαρμόζει το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus και το Γραφείο Διασύνδεσης του, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζονται και τις ευκαιρίες που αναδεικνύονται μέσα από τις δραστηριότητές του.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την 1η Δεκεμβρίου 2022 στο Radisson Beach Resort στη Λάρνακα.

Πληροφορίες Ημερίδας

Οργανωτής: Έργο «Γραφεία Διασύνδεσης Πανεπιστημίων με την αγορά εργασίας», Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου UCLan Cyprus

Συντονισμός: ΙΜΗ

Χορηγοί επικοινωνίας: IN Business magazine, REPORTER

Η συμμετοχή στην Ημερίδα θα είναι δωρεάν. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή πατώντας εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ, τηλ.: +357 22505555, φαξ: 22679820, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com,  ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Καλός ύπνος: Παρουσιάζουμε τα έξι βήματα για να τον κατακτήσετε
8ος Εθνικός Διαγωνισμός Δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024 Δεξιότητες... Η Δύναμή σου!
Ευρωπαϊκή διάκριση για τη θεματική διαδρομή Αφροδίτη στην κοινότητα Ίνειας
Απολογισμός ΕΑΣ 2020-2023: Από το όραμα στην υλοποίηση
Παγκόσμια Ημέρα Δότη
Natural Life: Ευρεία γκάμα προϊόντων με σύμμαχο τη φύση.
Σπούδασε στο Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών (IPS) του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus
Το Ταμείο Συνοχής και η Κύπρος
Το Μελένιο Παιδικό Φεστιβάλ επιστρέφει πιο γλυκό από ποτέ!
Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο ανοίγει νέους ορίζοντες για τη χώρα