Δεκάχρονος πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος τον οκτάχρονο αδερφό του

Ένα 8χρονο αγόρι από τη Βενεζουέλα βρήκε τραγικό θάνατο όταν πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον 10χρονο αδερφό του ενώ ήταν μόνοι στο σπίτι τους στο Χιούστον των ΗΠΑ.

Το παιδί -του οποίου η οικογένεια είχε μετακομίσει από τη Βενεζουέλα μόλις πριν από λίγους μήνες- έπαιζε με τον μεγαλύτερο αδερφό του στο μοναδικό υπνοδωμάτιο του σπιτιού όταν το όπλο εκπυρσοκρότησε, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα στο στήθος.  

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο 13χρονος αδερφός των αγοριών βρισκόταν επίσης μέσα στο διαμέρισμα τη στιγμή του πυροβολισμού, αλλά δεν τραυματίστηκε και κάλεσε τις πρώτες βοήθειες.

«Αυτές οι καταστάσεις μπορούν να προληφθούν. Τα παιδιά δεν πρέπει ποτέ να έχουν πρόσβαση στα όπλα. Οτιδήποτε μπορεί να συμβεί», είπε ο Εντ Γκονζάλες σερίφης της κομητείας Χάρις.

Οι Αρχές ερευνούν σε ποιον ανήκει το κυνηγετικό όπλο και αν το είχε γεμίσει ένα από τα αδέρφια. Ο σερίφης επιβεβαίωσε ότι πιθανόν θα ασκηθούν κατηγορίες εναντίον των γονέων.

Σύμφωνα με το ABC13.com, τα αγόρια δεν είχαν εγγραφεί στο σχολείο αφού μετακόμισαν στο δυτικό Χιούστον από τη Βενεζουέλα πριν από λίγους μήνες.

«Ως γονιός, κανείς δεν πρέπει ποτέ να το περάσει αυτό. Είναι φρικτό να συμβαίνει αυτό σε καθημερινή βάση. Κάτι πρέπει να γίνει. Είναι εκτός ελέγχου» είπε γείτονας της οικογένειας.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Ισραηλινοί έποικοι εξαπέλυσαν επιθέσεις σε χωριά της Δυτικής Όχθης
Πόσα λεφτά συνεισφέρουν κάθε χρόνο στις ΗΠΑ οι ξένοι φοιτητές που θέλει να αποκλείσει ο Τραμπ
Επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο στην Αυστραλία-Αναφορές για θύματα (vids&pics)
Παράνομοι μετανάστες φτάνουν στη Βρετανία κρυμμένοι σε… σκάφη πολυτελείας
Θαμμένα στα ερείπια τα δύο από τα εννέα παιδιά της παιδιάτρου που σκοτώθηκαν στη Γάζα (pics)
Μάχη σώμα με σώμα στη Βαρσοβία-Συγκεντρώσεις πριν τον εκλογικό γύρο που κρίνει την Πολωνία
ΒΙΝΤΕΟ: Νύχτα τρόμου στην Ουκρανία-Νέα μαζική ρωσική επίθεση, δεκάδες νεκροί
«Η κόρη μου μπήκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα γρίπης και κατέληξε να ακρωτηριαστεί και στα τέσσερα άκρα»
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Τζο Μπάιντεν μετά την ανακοίνωση ότι πάσχει από καρκίνο
Περισσότεροι από οκτώ εκατομμύρια Σύροι διώκονταν επί καθεστώτος Μπασάρ αλ Άσαντ