Έκανε το σπίτι του φυτώριο κάνναβης και έκανε έφοδο η ΥΚΑΝ-Εντοπίστηκαν 20 γλάστρες

Στη σύλληψη 48χρονου κατοίκου Λεμεσού, προχώρησε χθες η Αστυνομία, μετά τον εντοπισμό στο σπίτι του ποσότητα κάνναβης, αλλά και αριθμό υπό καλλιέργεια φυτών κάνναβης.

Συγκεκριμένα, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, μέλη της ΥΚΑΝ διενήργησαν χθες, νωρίς το απόγευμα, έρευνα στην οικία του 48χρονου, στη Λεμεσό. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης, βάρους εννέα γραμμαρίων και 18 γλάστρες, οι οποίες περιείχαν 18 φυτά κάνναβης.

Ο 48χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Άλλαξε ύφος ο ΔΗΣΥ μετά την λαϊκή κατακραυγή για ΕΔΑΔ-«Η απόφαση για αναστολή δίωξης ήταν λανθασμένη. Νιώθω αγωνία και θυμό»
Ρεκόρ για το 2025 η ζήτηση ηλεκτρικής ενέργειας για το μεσημέρι της Δευτέρας
Αμφισβητεί γραφολόγο της Αστυνομίας ειδικός υπεράσπισης στην υπόθεση της Γερμανίδας σφετερίστριας
Αισιόδοξη η Ολγκίν-«Δουλεύουμε σκληρά για αποτελέσματα την επόμενη εβδομάδα»
Αντάλλαξε απόψεις με την Ολγκίν ο Χριστοδουλίδης-«Η σύνθεση της πολυμερούς, επιτρέπει συζήτηση επί της ουσίας»
Πώς απαντά η Κυβέρνηση στο εάν θα ζητηθεί η παραίτηση Αγγελίδη-«Για χρόνια ακούμε τον σεβασμό στην ανεξαρτησία των θεσμών»
Επανήλθε πυροβολώντας ΠτΔ, Αγγελίδη και ΔΗΣΥ το ΑΚΕΛ-«Θεωρούν πως μπορεί να παραμένει στη θέση του, μετά από όλα αυτά;»
Θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση η αστυνομικός που δέχθηκε επίθεση και τραυματίστηκε στο δάκτυλο
Με πνεύμα συνεργασίας αρχίζει νέο κύκλο επαφών για το νομοσχέδιο για αξιολόγηση η Μιχαηλίδου
Εντοπίστηκε ανήλικος τραυματισμένος στη Λήδρας-Υποστήριξε ότι του επιτέθηκαν