Ξεκαθαρίζει τη θέση του ο Μητροπολίτης Μόρφου-Δεν στηρίζει κανέναν υποψήφιο

Την θέση του ξεκαθάρισε, ο Μητροπολίτης Μόρφου, όσον αφορά τις φήμες που τον θέλουν να στηρίζει για την Προεδρία της Δημοκρατίας, τον ανεξάρτητο υποψήφιο, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την διάρκεια ομιλίας του.

Συγκεκριμένα ερωτηθείς σχετικά με τις φήμες που τον θέλουν να στηρίζει τον Νίκο Χριστοδουλίδη, ο  Μητροπολίτης Μόρφου απάντησε, «γιατί όχι του Αβέρωφ; Τουλάχιστον ο Αβέρωφ έχει χιούμορ, σαν εμένα και λέγει και κυπριακές ατάκες».

Σημείωσε με έντονο ύψος που πρόκειται για ψέματα και πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο.  «Είναι ψέματα, ψέματα, ψέματα. Ιδιαίτερα, ,με τον κ. Χριστοδουλίδη συναντηθήκαμε μόνο μια φορά και εννοώ τότε που ήταν υπουργός Εξωτερικών ώστε να μας βοηθήσει να διορθώσουμε την εκκλησία τη Λεύκα. Μου έδωσε κάποιες υποσχέσεις, να είναι καλά ο άνθρωπος, δεν έκανε τίποτα», είπε πο Μητροπολίτης.

Επιπρόσθετα ξεκαθάρισε πως, δεν στηρίζει κανέναν υποψήφιο μέχρι στιγμής. «Πρόκειται για ψέμα και χρησιμοποιούν το όνομά μας επειδή μας εκτιμάει ο κόσμος. Εξάλλου ο κος Χριστοδουλίδης, όπως και ο κος Αβέρωφ ήταν στην ίδια Κυβέρνηση, η οποία ψήφισε όλα τα άθεα νομοσχέδια. Γιατί δεν σηκώθηκε τότε ο κος Χριστοδουλίδης να διαφοροποιηθεί; Προχθές, δεν είχαμε νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου. Σηκώθηκε κανένας Χριστοδουλίδης ή κανένας Αβέρωφ να πει, που πάει ο θεσμός της οικογένειας;»

Τέλος ο Μητροπολίτης Μόρφου, είπς πως θα τοποθετηθεί εάν βει υποψήφιο που ανεξάρτητα της δύναμής του που θα έχει στο λαό, «θα είναι κριτής της διαφθοράς, που τη ζούμε σε μεγάλη έκταση και ιδιαιτέρως όλων αυτών των νομοσχεδίων της Νέας Τάξης Πραγμάτων».

 

Δειτε Επισης

Με τη συμμετοχή 250 ατόμων πορεία για την Παλαιστίνη στη Λευκωσία
Ενισχύεται η παροχή υπηρεσιών σε Τ/κ ασθενείς στο Ινστ. Νευρολογίας και Γενετικής
Άρχισε η καταγραφή ζημιών στο Γυμνάσιο Κιτίου-Το πλάνο της Κυβέρνησης για το Εστία
Πάνω από 1 εκ. επιβάτες διακινήθηκαν μέσω των αεροδρομίων της Κύπρου το Σεπτέμβριο
Επικίνδυνα παιδικά παιχνίδια εντοπίστηκαν στην κυπριακή αγορά (pics)
Καταγγελίες για την ασφάλιση ηλικιωμένων για οδήγηση ενώπιον της Βουλής-Παράπονα για μη παραχώρηση δανείων
Καταδίκασε την επίθεση στο ΤΑΕΠ ο ΠτΔ-«Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, απαράδεκτο περιστατικό»
Προς απόρριψη της συλλογικής σύμβασης, λόγω συγκεκριμένου όρου, οδεύουν οι συντεχνίες γιατρών και νοσηλευτών
Μόνιμη αστυνομική παρουσία ζητούν οι εργαζόμενοι στα ΤΑΕΠ-Διαμαρτυρήθηκαν για την απουσία ασφάλειας
Συνεχίζονται οι πτήσεις για μεταφορά υπηκόων τρίτων χωρών στην Κύπρο από Βηρυτό