powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Φωτιά σε αποθήκη αυλής οικίας στο Πολιτικό

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, μετά από φωτιά που ξέσπασε σε αποθήκη αυλής οικίας στην κοινότητα Πολιτικό, της επαρχίας Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, για την κατάσβεσης της πυρκαγιάς ανταποκρίνεται ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λακατάμιας.

Η πυρκαγιά, σύμφωνα με τον κ. Κεττή, περιορίστηκε από πυροσβεστικό όχημα της  Μητρόπολης Ταμασού.

Δημοσιογραφική πληροφόρηση:
1. Πυρκαγιά σε αποθήκη εντός αυλής οικίας στην Κοινότητα Πολιτικό. Ανταποκρίνεται ο Στ. Λακαταμιας. Η πυρκαγιά περιορίστηκε από πυροσβ όχημα της Μητρόπολης Ταμασού.
2. Υπάρχει πυρκαγιά στα κατεχόμενα πάρα την Μια Μηλιά.

— Andreas Kettis (@akettis) October 2, 2022

 

Φωτιά στην Μια Μηλιά

Την ίδια ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη φωτιά, στην κατεχόμενη Λευκωσία, με τους καπνούς να είναι ορατοί από τις ελεύθερες περιοχές.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, η φωτιά ξέσπασε σε περιοχή παρά την κατεχόμενη Μια Μηλίά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

;