Ποινή φυλάκισης επτά ετών στον 84χρονο που σκότωσε με σφυρί τη γυναίκα του

Ποινή φυλάκισης επτά ετών επέβαλε το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λεμεσού στον 84χρονο καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνο της 82χρονης Γεωργίας Χαραλάμπους, η οποία δολοφονήθηκε με σφυρί, στην οικία του ζεύγους, στον Άγιο Ιωάννη Λεμεσού, τον περασμένο Ιούνιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Άγριο φονικό στη Λεμεσό-Σκότωσε τη σύζυγο του με σφυρί, ομολόγησε το έγκλημα

Ο 84χρονος παραδέχθηκε το έγκλημα και ακολούθως του επιβλήθηκε η ποινή. 

Υπενθυμίζεται ότι, ο 84χρονος φέρεται να χτύπησε με σφυρί την 82χρονη σύζυγό του, μητέρα τριών παιδιών, επιφέροντάς της πέντε τραύματα στο μπροστά και στο πίσω μέρος του κεφαλιού της, τα οποία απέβησαν μοιραία. 

Ακολούθως, ο 84χρονος αναχώρησε από την οικία τους και μετέβη στην Αστυνομία, όπου ενημέρωσε μέλη της δύναμης, ότι σκότωσε τη σύζυγό του.

Αμέσως, οι Αρχές τέθηκαν σε συναγερμό και μετέβησαν στην οικία, όπου εντόπισαν την άτυχη 82χρονη, να κείτεται νεκρή, στην αυλή και απέκλεισαν τη σκηνή για να διεξάγουν έρευνες.

Δειτε Επισης

Στo στενό κύκλο του καθηγητή στρέφονται οι έρευνες για τη δολοφονία στην Αγία Παρασκευή-Είχε συνεργό ο δράστης
BINTEO: Αγρότης βρέθηκε νεκρός μέσα στην κοιλιά πύθωνα στην Ινδονησία
Άλλαξε ύφος ο ΔΗΣΥ μετά την λαϊκή κατακραυγή για ΕΔΑΔ-«Η απόφαση για αναστολή δίωξης ήταν λανθασμένη. Νιώθω αγωνία και θυμό»
Ρεκόρ για το 2025 η ζήτηση ηλεκτρικής ενέργειας για το μεσημέρι της Δευτέρας
Αμφισβητεί γραφολόγο της Αστυνομίας ειδικός υπεράσπισης στην υπόθεση της Γερμανίδας σφετερίστριας
Αισιόδοξη η Ολγκίν-«Δουλεύουμε σκληρά για αποτελέσματα την επόμενη εβδομάδα»
Αντάλλαξε απόψεις με την Ολγκίν ο Χριστοδουλίδης-«Η σύνθεση της πολυμερούς, επιτρέπει συζήτηση επί της ουσίας»
Πώς απαντά η Κυβέρνηση στο εάν θα ζητηθεί η παραίτηση Αγγελίδη-«Για χρόνια ακούμε τον σεβασμό στην ανεξαρτησία των θεσμών»
Επανήλθε πυροβολώντας ΠτΔ, Αγγελίδη και ΔΗΣΥ το ΑΚΕΛ-«Θεωρούν πως μπορεί να παραμένει στη θέση του, μετά από όλα αυτά;»
Θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση η αστυνομικός που δέχθηκε επίθεση και τραυματίστηκε στο δάκτυλο