ΒΙΝΤΕΟ: Πήγαν σε εστιατόριο και παρακολουθούσαν από το κινητό να τους κλέβουν το σπίτι

Μια οικογένεια στις ΗΠΑ βρέθηκε σε ένα εστιατόριο, ωστόσο η βραδιά δεν εξελίχθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Η μητέρα και η κόρη κατά την διάρκεια του δείπνου τους ενημερώθηκαν από μια εφαρμογή στο κινητό ότι κάτι περίεργο συνέβαινε στο σπίτι.

Παρακολουθώντας μέσω του τηλεφώνου τις κάμερες του σπιτιού διαπίστωσαν ότι δύο διαρρήκτες είχαν μπουκάρει μέσα. Για άγνωστο λόγο ο συναγερμός δεν χτύπησε. Μόλις συνειδητοποίησαν τι ακριβώς συνέβαινε στο σπίτι τους, κάλεσαν την αστυνομία. 

«Λάβαμε μια ειδοποίηση στο τηλέφωνο ότι κάποιο άγνωστο πρόσωπο βρισκόταν στον πάνω όροφο. Τότε κοίταξα την κάμερα και είδαμε δύο άνδρες να μας κλέβουν», είπε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού. Οι δύο διαρρήκτες φορούσαν λευκά ρούχα και μέσα σε 14 λεπτά έκλεψαν αντικείμενα αξίας, τα οποία υπολογίζονται από 20.000 έως 30.000 δολάρια.

Η αστυνομία βρέθηκε γρήγορα στο σημείο μετά την κλήση της οικογένειας, όμως πλέον ήταν αργά καθώς οι δύο διαρρήκτες είχαν ήδη φύγει. Η αστυνομία ερευνά το βίντεο που θα την βοηθήσει να φτάσει στην ταυτότητα των δραστών.

Πηγή: gazzetta

Δειτε Επισης

Είκοσι μία πτήσεις από Λάρνακα προς Ισραήλ και Ιορδανία, μεταφορές και με σκάφη-Επαναπατρίστηκαν δύο ασθενείς
Επικαλείται το τεκμήριο της αθωότητας για Ησαΐα ο Αρχιεπίσκοπος-Εντός Αυγούστου αναμένει απόφαση για Τυχικό
Έτοιμος να ανάψει πράσινο για επίθεση στο Ιράν ο Τραμπ-Θέλει όμως να αποφύγει εμπλοκή σε γενικευμένο πόλεμο
Πυρκαγιά σε ξύλινα μπαλέττα και χάρτινα κιβώτια σε κατάστημα στην Έγκωμη
Έρχονται νέες αυξήσεις στα καύσιμα εντός ημερών λόγω πολέμου-Επιβάλλεται τέλος του μήνα και η πράσινη φορολογία
Yποσχέθηκε εκδίκηση ο Νετανιάχου για το μπαράζ πυραύλων στο Ισραήλ-«Θα πληρώσουν το τίμημα οι τύραννοι»
Μετακινούν στρατιωτικά μέσα και περιορίζουν την πρόσβαση στη μεγαλύτερη βάση τους στη Μ. Ανατολή οι ΗΠΑ
Η πρώτη αντίδραση Ησαΐα μετά τις ποινικές διώξεις-«Σύντομα θα αποκαλυφθεί, ξανά, όλη η αλήθεια»
BINTEO: Η στιγμή που ιρανικός πύραυλος χτυπά νοσοκομείο στην Μπερ Σεβά-Συγκλονιστικές εικόνες
Οι κίνδυνοι και οι ευκαιρίες μιας πιθανής εμπλοκής των ΗΠΑ σε πόλεμο με το Ιράν