Ποινή στον 20χρονο που πιάστηκε με πυροτεχνήματα στο ΓΣΠ

Εξάμηνο αποκλεισμό από τα γήπεδα, επέβαλε την περασμένη Παρασκευή, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, σε 20χρονο κάτοικο Λεμεσού, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για υπόθεση βίας στα γήπεδα. Παράλληλα, το Δικαστήριο επέβαλε στον 20χρονο και χρηματικό πρόστιμο ύψους €500.

Ο 20χρονος είχε συλληφθεί, στις 25 Αυγούστου 2022, κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και της GENT Βελγίου, στο στάδιο Γ.Σ.Π., για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης κατοχής, μεταφοράς και χρήσης πυροτεχνημάτων.

Η υπόθεση εναντίον του καταχωρήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, την επόμενη μέρα, 26 Αυγούστου. Η εκδίκαση της υπόθεσης ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου, με το δικαστήριο να επιβάλλει στον 20χρονο, χρηματικό πρόστιμο ύψους €250, για την κατηγορία της μεταφοράς επιθετικού όπλου σε αθλητικό χώρο και χρηματικό πρόστιμο ύψους €250, για την κατηγορία της χρησιμοποίησης επικίνδυνου αντικειμένου κατά τη διεξαγωγή αγώνα σε αθλητικό χώρο. Επίσης το Δικαστήριο εξέδωσε, διάταγμα αποκλεισμού του 20χρονου, από αγώνες ή εκδηλώσεις σε αθλητικούς χώρους, για διάστημα έξι μηνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ξάφρισαν οικίες, έκλεψαν και... κινητό και τους πρόδωσε το GPS-Χειροπέδες σε τρεις
Συνελήφθησαν τέσσερα πρόσωπα που πιάστηκαν με φωτοβολίδες και πυροτεχνήματα στον τελικό
«Η κόρη μου μπήκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα γρίπης και κατέληξε να ακρωτηριαστεί και στα τέσσερα άκρα»
Σκαρφαλώνει στους 38 βαθμούς η θερμοκρασία, επιστρέφει η σκόνη
Επτά χρόνια μετά μπήκε το νερό στο αυλάκι για τη Σχολή Επιμόρφωσης Οδηγών-Υλοποιείται τον Οκτώβριο
Διαμαρτυρίες κατοίκων για ελλιπή πρόσβαση σε οικίες λόγω ανάπτυξης της Τσερίου-Πώς απαντά το Υπουργείο Μεταφορών
Κύπριες σπάνε τη σιωπή τους και αποκαλύπτουν τη φρίκη που βίωσαν από τους εισβολείς 51 χρόνια μετά
Έγινε το πρώτο βήμα για το Εθνικό Σχέδιο Παιδείας-Περιμένει κλήση από ΠτΔ για ευρεία σύσκεψη ο Μυλωνάς
Με πρώτο ματς στην έδρα του και με αναπληρωματικούς μπήκε ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο γήπεδο της πολιτικής
Με μικρή βαλίτσα, που περιλαμβάνει τα ΜΟΕ της Γενεύης, ήρθε στην Κύπρο η Ολγκίν