Παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην Αστυνομία 39χρονος-Είχε μιλήσει με τη 12χρονη

Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, με τις μαρτυρίες αλλά και τις συλλήψεις να συνεχίζονται αδιάκοπα.  

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας 39χρονος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην αστυνομία και ανέφερε ότι μπήκε στο προφίλ της 12χρονης. Παραδέχτηκε, μάλιστα, ότι συνομίλησε μαζί της, χωρίς, ωστόσο, να την συναντήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συνελήφθη 34χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 12χρονης

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι άνδρες της Αστυνομίας του πήραν κατάθεση, κατάσχεσαν το κινητό του και στη συνέχεια εκείνος αποχώρησε δίχως να ασκηθεί κάποια δίωξη σε βάρος του. Σημειώνεται ότι ίδιο ακριβώς είχε συμβεί και με άλλα δύο άτομα, 35 και 36 χρόνων, που είχαν ισχυριστεί το ίδιο.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, Κυριακή, έχει ήδη πραγματοποιηθεί μία νέα σύλληψη -η έκτη κατά σειρά- ενός 34χρονου, ο οποίος φέρεται να ήταν ανάμεσα στα άτομα που βίασαν την 12χρονη.

Λίγο αργότερα, πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας έκαναν λόγο για μεγάλη επιχείρηση της ελληνικής αστυνομίας, με στόχο τη νέα σύλληψη ή και συλλήψεις ατόμων που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Νέες φρικιαστικές καταγγελίες-«Πολιτικοί και ιερείς συνευρέθηκαν με την 12χρονη»

Τρεις συλλήψεις σε 48 ώρες για τον βιασμό της 12χρονης

Τις τελευταίες 48 ώρες έχουν γίνει τρεις συλλήψεις ανδρών που κακοποίησαν σεξουαλικά το κορίτσι, ενώ από την πρώτη στιγμή έχουν συλληφθεί ο 53χρονος, Ηλίας Μίχος και ο 42χρονος, Γιάννης Σοφιανίδης. Στη φυλακή βρίσκεται και η μητέρα της ανήλικης για μαστροπεία.

Την περασμένη Παρασκευής συνελήφθη ένας 33χρονος, ο οποίος αρνείται ότι βίασε το 12χρονο κορίτσι στον Κολωνό, αλλά παραδέχτηκε ότι αντάλλαξε μηνύματα μαζί του μέσω εφαρμογής και ότι τη συνάντησε δυο φορές. Ο συγκεκριμένος άνδρας κατοικεί στην Αγία Βαρβάρα και εργάζεται σε φαρμακαποθήκη, όπως αποκάλυψαν γείτονές του.

Τελευταία σύλληψη είναι αυτή του 34χρονου, ο οποίος θεωρείται ότι ήταν ανάμεσα στα άτομα που βίασαν την 12χρονη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 34χρονος, που εργάζεται στην επιχείρηση της οικογένειάς του, συνομιλούσε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής με την 12χρονη, ενώ κατηγορείται ότι συνευρέθηκε μαζί της έναντι αμοιβής.

Πηγή: Iefimerida

Δειτε Επισης

Τραγωδία από τη φωτιά στο Ξυλόκαστρο-Βρέθηκαν δύο απανθρακωμένες σοροί
Εκτός ελέγχου φωτιά στην Ελλάδα-Το πύρινο μέτωπο φτάνει τα 10 χιλιόμετρα
Βγήκαν τα όπλα για προσωπικές διαφορές στην Ελλάδα-Ένας τραυματίας, αναζητείται ο δράστης
Ερωτήματα για τη σεξουαλική κακοποίηση πεντάχρονου-«Γονείς θυτών προσπάθησαν να προκαλέσουν»
Σοκάρουν οι διάλογοι για τον ξυλοδαρμό της 14χρονης-«Το ευχαριστήθηκα... και καλά της κάναμε»
To χρονικό του εγκλήματος στην Κέρκυρα-Τι είπε η 49χρονη που σκότωσε τον σύζυγό της
Σοκαριστικό περιστατικό στην Κρήτη-Ηλικιωμένος με αλυσοπρίονο κυνήγησε δικαστικό επιμελητή
Στον Εισαγγελέα o Παλαιοχριστιανός-«Δεν άρπαξε το βρέφος, του ανήκει»
Φωτιά στην Εφύρα Ηλείας-Σηκώθηκαν 6 εναέρια μέσα της Πυροσβεστικής
Η αποκάλυψη της φρίκης που ζούσε ο 5χρονος στην Αλεξανδρούπολη-«Τον κρατούσαν εναλλάξ όσο τον κακοποιούσαν»