«Ο Μίχος με ψάρεψε μέσα από την εφαρμογή προσποιούμενος την 12χρονη»

Μία διαφορετική εκδοχή του πως λειτουργούσε το «ροζ» δίκτυο που είχε στήσει ο Ηλίας Μίχος, έδωσε ο 33χρονος Αναστάσιος Λ., από την Αγία Βαρβάρα, που συνελήφθη για την εμπλοκή του ως πελάτης στην φρικαλέα υπόθεση, της εκπόρνευσης και των βιασμών του 12χρονου κοριτσιού.  

O συλληφθείς, υποστήριξε πως τον «ψάρεψε» μέσα από το site ενηλίκων ο Ηλίας Μίχος προσποιουμενος φυσικά την 12χρονη, του έκλεισε ραντεβού μέρα μεσημέρι στα Σεπόλια και του ζήτησε μάλιστα, να καλύψει τα τζάμια του οχήματος του με μπλούζες και πετσέτες για να μην τους βλέπει ο κόσμος! Το απίστευτο είναι ότι στο τρίτο ραντεβού (συνολικά τρία είχαν κλειστεί) του ζήτησε να του βάλει προκαταβολικά τα χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό και μάλιστα όταν πήγε ο ίδιος ο 53χρονος στο ΑΤΜ και είδε ότι δεν είχε μπει το έμβασμα, ακυρώθηκε η συνάντηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της 12χρονης-Εν αναμονή τεσσάρων ενταλμάτων

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του κ. Γιάννη Μπαρκαγιάννη, στο protothema.gr, ο εντολέας του, υποστηρίζει πως δεν κατάφερε τελικά να προχωρήσει με την μικρή, καθώς όταν συνέβη αυτό με τις πετσέτες ο ίδιος είπε δεν είναι κατάσταση αυτή και έφυγε, την τρίτη φορά ακυρώθηκε γιατί το deal μέσω e-banking καθυστέρησε ενώ όπως λέει τη δεύτερη φορά το κοριτσάκι πήρε τα 60-70 ευρώ, είπε «πάω να τα δώσω στη μαμά μου», έφυγε και καθυστερούσε να εμφανιστεί με αποτέλεσμα ο 33χρονος να φύγει.

Ο συλληφθείς που εργάζεται σε εργοστάσιο και κατάγεται από φτωχή οικογένεια, ανέφερε πως ο Μίχος εμφανιζόμενος ως το παιδί, τον «πολιορκούσε» μέσω του συγκεκριμένου site. Του είπε πως το κοριτσάκι είναι 17 ετών και όπως λέει αν γνώριζε την πραγματική ηλικία της δεν θα την προσέγγιζε καν.

Τη Δευτέρα θα οδηγηθεί στον ανακριτή ενώ ο κ. Μπαρκαγιάννης τονίζει στο protothema.gr πως «o εντολέας μου παρότι 33 ετών εμφανισιακά μοιάζει με 18 και πνευματικά με 15. Θα διορίσουμε τεχνικό σύμβουλο προκειμένου να αποδείξει ποια είναι η πνευματική του ικανότητα».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Δεν έκλεισε το κεφάλαιο ευθύνες στις Κεντρικές-Στο κάδρο ανώτερη λειτουργός και υπεύθυνος ασφάλειας για την άδεια
Έντονη αναστάτωση στη Σητεία-Άντρας βγήκε από το σπίτι του και έριξε 12 άσκοπα μπαλωθιές
Τραγωδία από τη φωτιά στο Ξυλόκαστρο-Βρέθηκαν δύο απανθρακωμένες σοροί
«Ανεξεταστέοι» οι μαθητές από τη χρήση των κινητών στην τάξη-Πέφτουν οι μαθησιακές τους ικανότητες
Τελικά γύρισε τον Παπαθεοδώρου ανάποδα ο Πρόεδρος-Τελείωσαν οι ευκαιρίες και καθάρισε τα αγκάθια
Πήγαν για μαλλί και βγήκαν όλοι... κουρεμένοι από τον Πρόεδρο-Μοίρασε ισότιμα ευθύνες, δεν έκανε εκπτώσεις
Εκτός ελέγχου φωτιά στην Ελλάδα-Το πύρινο μέτωπο φτάνει τα 10 χιλιόμετρα
Ουδείς μπορεί να πανηγυρίζει για τον εντοπισμό του ισοβίτη... Ήδη κήρυξε την επικινδυνότητα της ανεπάρκειας
Βγήκαν τα όπλα για προσωπικές διαφορές στην Ελλάδα-Ένας τραυματίας, αναζητείται ο δράστης
Ερωτήματα για τη σεξουαλική κακοποίηση πεντάχρονου-«Γονείς θυτών προσπάθησαν να προκαλέσουν»