Δεν έχει μιλήσει για το ρόλο της μητέρας της η 12χρονη-Υπό εξετάσεις και τα αδέλφια της

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής σε ειδικό χώρο στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων πέρασε για δεύτερο βράδυ η μητέρα της 12χρονης που κατηγορείται για διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας και αναμένεται να απολογηθεί το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας. Αστυνομικές πηγές επισημαίνουν ότι η 37χρονη εξακολουθεί να αρνείται τις κατηγορίες, δεν έχει ζητήσει κάτι το ιδιαίτερο και παραμένει σιωπηλή.

Στο μεταξύ, ο πατέρας του 12χρονου παιδιού αναμένεται να δικαστεί στις 26 Οκτωβρίου μετά τη σύλληψή του για μικροποσότητα ναρκωτικών που βρέθηκαν στο σπίτι της οικογένειας κατά τη διάρκεια έρευνας που διενέργησε η Αστυνομία. Ο ίδιος φέρεται να είπε ότι δε γνώριζε τίποτα και ότι, δυστυχώς, λόγω των εξαρτήσεών του, δεν μπόρεσε να βοηθήσει το μικρότερο παιδί του, αλλά και να σταθεί δίπλα στα υπόλοιπα τέσσερα αδέλφια της 12χρονης, που έχει αποκτήσει με την 37χρονη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το ξέσπασμα της θείας της μητέρας-«Να την κρεμάσουν εάν εξέδιδε το παιδί»

Οι αστυνομικοί, πάντως, θα εξετάσουν και τα 7 αδέλφια της 12χρονης, εκ των οποίων τα πέντε είναι ανήλικα και έχουν μεταφερθεί μαζί με το κοριτσάκι στο Νοσοκομείο Παίδων, προκειμένου να έχουν στήριξη από παιδοψυχολόγους, αλλά και να τα δουν ιατροδικαστές. Τα δύο ενήλικα παιδιά ζουν με τους παππούδες τους και εκείνα αναμένεται να κληθούν για να καταθέσουν, παρουσία ειδικών.

«Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο η 12χρονη να μην είναι το μόνο παιδί της οικογένειας που κακοποιήθηκε σεξουαλικά. Για την ώρα, δεν μπορούμε να πούμε τίποτα περισσότερο, αλλά ήδη έχουμε λάβει υπόψιν μας στοιχεία τα οποία μένει να αναλυθούν», επισημαίνει στο ethnos.gr ανώτατη πηγή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Καταγγελίες για τον ρόλο της μητέρας της 12χρονης-«Η ίδια την έφερνε στα ραντεβού»

Δεν έχει μιλήσει για τη μητέρα η 12χρονη

Οι φορές που έχει κληθεί στο Ανηλίκων η 12χρονη είναι τρεις. Η τελευταία ήταν την Τετάρτη, όπου με ειδικούς χειρισμούς και παρουσία παιδοψυχολόγου το παιδί προσεγγίστηκε, μέσα από συγκεκριμένες τεχνικές και μίλησε στους αστυνομικούς, για περίπου μία ώρα. Τόσο σε αυτήν τη συζήτηση, όσο και στις άλλες δύο καταθέσεις η 12χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, δεν έχει πει τίποτα για τη μητέρα της και για το αν είχε ρόλο και λόγο στην κακοποίηση και εκμετάλλευσή της. Ποιο είναι, όμως, το άτομο που πήγαινε μαζί της στα ραντεβού;

Όπως είπε στους αστυνομικούς το παιδί, ο Ηλίας Μίχος της έδινε ακόμη και τις πινακίδες των αυτοκινήτων με τους παιδοβιαστές που είχαν κλείσει διαδικτυακά ραντεβού στα Σεπόλια για να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες ορέξεις τους. «Υπάρχει και ένα δεύτερο άτομο που ερχόταν μαζί μου στα ραντεβού», είναι η χαρακτηριστική φράση της 12χρονης και αυτό το πρόσωπο είναι ο επόμενος στόχος των Αρχών: να βρεθεί και να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη. Αστυνομικές πηγές τονίζουν στο ethnos.gr ότι σε φωτογραφίες που έδειξαν στην ανήλικη αναγνώρισε τον άνδρα αυτόν και μάλιστα είναι θέμα χρόνου η σύλληψή του.

Πόσοι παιδοβιαστές βρίσκονται στο μικροσκόπιο των Αρχών

Ο κύριος όγκος της έρευνας επικεντρώνεται στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών. Μόνο στο κινητό του παιδιού πληροφορίες λένε ότι υπάρχουν πάνω από 300 καταχωρημένες επαφές και οι αστυνομικοί εξετάζουν εάν πρόκειται για άνδρες που είχαν κλείσει ραντεβού ή για επίδοξους παιδεραστές. Ο αριθμός των προφίλ που έχουν επιβεβαιωθεί ότι μέσω συγκεκριμένης online πλατφόρμας είχαν όχι μόνο επικοινωνήσει και κλείσει ραντεβού, αλλά είχαν πάει και στο προκαθορισμένο σημείο συνάντησης κοντά στον σταθμό του μετρό Σεπολίων, προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά με την 12χρονη εξακολουθεί να ανέρχεται στους 10.  Συνολικά, όμως, 15 είναι τα προφίλ που έχουν μπει στο κάδρο των ερευνών. 

Και οι 10, με βάση ανώτατες πηγές, είναι άνδρες, γύρω στα 40, οι οποίοι μοιάζουν με άτομα υπεράνω πάσης υποψίας. Κανείς από αυτούς δεν φέρεται να έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν την Αστυνομία και οι Αρχές αναμένουν πότε θα εκδοθούν σε βάρος τους εντάλματα σύλληψης. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσω συγκεκριμένης πλατφόρμας οι επικοινωνίες ήταν πάνω από 200 και τα ραντεβού ξεπερνούν τα 100, χωρίς ακόμη ωστόσο να μπορεί να επιβεβαιωθεί ότι είχαν όλα τους ολοκληρωθεί.

Πηγή: Έθνος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Δεν έκλεισε το κεφάλαιο ευθύνες στις Κεντρικές-Στο κάδρο ανώτερη λειτουργός και υπεύθυνος ασφάλειας για την άδεια
Έντονη αναστάτωση στη Σητεία-Άντρας βγήκε από το σπίτι του και έριξε 12 άσκοπα μπαλωθιές
Τραγωδία από τη φωτιά στο Ξυλόκαστρο-Βρέθηκαν δύο απανθρακωμένες σοροί
«Ανεξεταστέοι» οι μαθητές από τη χρήση των κινητών στην τάξη-Πέφτουν οι μαθησιακές τους ικανότητες
Τελικά γύρισε τον Παπαθεοδώρου ανάποδα ο Πρόεδρος-Τελείωσαν οι ευκαιρίες και καθάρισε τα αγκάθια
Πήγαν για μαλλί και βγήκαν όλοι... κουρεμένοι από τον Πρόεδρο-Μοίρασε ισότιμα ευθύνες, δεν έκανε εκπτώσεις
Εκτός ελέγχου φωτιά στην Ελλάδα-Το πύρινο μέτωπο φτάνει τα 10 χιλιόμετρα
Ουδείς μπορεί να πανηγυρίζει για τον εντοπισμό του ισοβίτη... Ήδη κήρυξε την επικινδυνότητα της ανεπάρκειας
Βγήκαν τα όπλα για προσωπικές διαφορές στην Ελλάδα-Ένας τραυματίας, αναζητείται ο δράστης
Ερωτήματα για τη σεξουαλική κακοποίηση πεντάχρονου-«Γονείς θυτών προσπάθησαν να προκαλέσουν»