Στις 20 Οκτωβρίου τα Carob Awards επιβραβεύουν τους καλύτερους

Σε έντονους ρυθμούς προχωρούν οι διαδικασίες για τα Carob Awards από τον Σύνδεσμο Διαφήμισης–Επικοινωνίας Κύπρου (ΣΔΕΚ), μιας και η ώρα της απονομής πλησιάζει.

Στις 20 Οκτωβρίου, ο ΣΔΕΚ θα υποδεχτεί τους επαγγελματίες του χώρου που ξεδίπλωσαν τη φαντασία τους και δημιούργησαν δυνατές, αποτελεσματικές και πρωτοποριακές εκστρατείες επικοινωνίας, με τις πόρτες του Δημοτικού Θεάτρου Λευκωσίας να ανοίγουν στις 7:00 μ.μ.

Ο θεσμός έχει ως στόχο να αναδείξει τη δημιουργικότητα στη διαφήμιση και να επιβραβεύσει το ταλέντο και τη σκληρή δουλειά των στελεχών που εργάζονται στο χώρο της επικοινωνίας στην Κύπρο. Συνολικά 463 έργα υποβλήθηκαν στα φετινά Carob. 162 έργα στην Ενότητα Ad, 133 στην Ενότητα Digital, 56 στην καινούργια Ενότητα Production, 48 έργα στην Ενότητα Design & Illustration, 41 εκστρατείες PR και 23 έργα για integrated επικοινωνία.

Εξίσου σημαντικό: 143 επαγγελματίες από τη διαφήμιση, το marketing, τα ΜΜΕ, τον ακαδημαϊκό χώρο, το PIO και άλλους οργανισμούς, ανέλαβαν το χρονοβόρο και επίπονο έργο του ελέγχου και της αξιολόγησης των συμμετοχών. Συνολικά 6 συνεδριάσεις για τις Επιτροπές Ελέγχου και 9 συνεδριάσεις με φυσική παρουσία για τις Κριτικές Επιτροπές, συν μια επιπλέον σε online περιβάλλον για την Ενότητα Digital.

Για το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας και τις διακρίσεις; Φοράμε τα καλά μας και στις 20 Οκτωβρίου δηλώνουμε το παρών μας στα Carob Awards 2022!

Μεγάλοι Χορηγοί: Τράπεζα Κύπρου, Lidl Κύπρου

Χρυσός Χορηγός: ΟΠΑΠ Κύπρου

Διοργανωτής: Σύνδεσμος Διαφήμισης – Επικοινωνίας Κύπρου (ΣΔΕΚ)

Συνδιοργανωτής: Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών

Για πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

Για εισιτήρια κάντε κλικ εδώ.

Δειτε Επισης

Ηγεσία με πυξίδα την ακεραιότητα και τη στρατηγική
Από ένα γκαράζ… σε μια διεθνή επιχείρηση
Open Day για σπουδές Ιατρικής, Οδοντιατρικής και Κτηνιατρικής
Στέφανος Στεφάνου: Ο Γενικός Γραμματέας... εκτός πλαισίου!
Αλλάζοντας το παιχνίδι: Εκείνοι που καινοτομούν – Εκείνοι που εμπνέουν
PAPAFiLiPOU Forest Fruit Frozen Yogurt: Θα το αγαπήσεις!
Χτίζοντας γέφυρες ανάμεσα στις εποχές
Από τα σκαλοπάτια της καριέρας, στο τιμόνι 14 χωρών
Το Διεθνές Φεστιβάλ Θαλάσσιου Τουρισμού ISTF έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο στην Μαρίνα Αγίας Νάπας.
Αγγλική Σχολή: 125 χρόνια ιστορίας, εξέλιξης και προσφοράς στην Κύπρο