«Την απείλησαν με όπλο πριν τη βιάσουν»-Καταγγελία από τη μητέρα της 14χρονης Μαρκέλλας

Κακοποιημένη σεξουαλικά και σωματικά και σε κακή κατάσταση εντοπίστηκε χθες το βράδυ η 14χρονη Μαρκέλλα η οποία είχε πέσει θύμα αρπαγής από τρεις άνδρες την περασμένη Παρασκευή στην περιοχή της Νίκαιας.  

Το κορίτσι κατάφερε να ξεφύγει από τους απαγωγείς της, που την κρατούσαν φυλακισμένη σε ένα σπίτι στο Μαρκόπουλο, να μπει σε ένα ταξί και να τηλεφωνήσει στους γονείς της.

Όπως καταγγέλλει η μητέρα της στο protothema.gr, η ανήλικη επί πέντε ημέρες κακοποιήθηκε άγρια και βιάστηκε από έναν άνδρα ο οποίος στο παρελθόν είχε αρπάξει ξανά την 14χρονη από το σπίτι της.

«Το παιδί ήταν χάλια όταν ήρθε»

«Το παιδί ήταν χάλια όταν ήρθε. Ήταν τραυματισμένη, της είχαν βγάλει τα φρύδια και της είχαν βάψει τα μαλλιά. Την είχαν κλεισμένη σε ένα σπίτι και την απειλούσαν. Ήταν 5-6 άτομα. Ο ένας την απειλούσε με όπλο στο κεφάλι για να κάνει έρωτα με τον άλλον. Το κορίτσι φοβήθηκε και μετά το βίασαν», λέει η κυρία Μαρία περιγράφοντας τις εφιαλτικές ώρες που έζησε το παιδί της στα χέρια των αδίστακτων απαγωγέων.

Οι δράστες είχαν πρόθεση να κρατήσουν την Μαρκέλλα με σκοπό να την εκδίδουν αλλά το κορίτσι κατάφερε να το σκάσει. Την απειλούσαν, μάλιστα, προκειμένου να κρατήσει το στόμα της κλειστό.

«“Αν πάει η μητέρα σου στην Αστυνομία και κάνει μήνυση θα σκοτώσουμε και τη μητέρα σου και τον αδελφό σου”, της έλεγε αυτός και είχε τρομοκρατηθεί το παιδί», τονίζει η μητέρα.

Πώς κατάφερε να το σκάσει

Τέλος, η κ. Μαρία μιλά και για το πώς η 14χρονη κατάφερε να γλιτώσει από τα χέρια των απαγωγέων της.

«Πήγε να πάρει κάτι από το αμάξι αυτός και τότε η Μαρκέλλα του άρπαξε 30 ευρώ και το έσκασε. Βγήκε σε ένα δρόμο, πήρε ένα ταξί και είπε στον οδηγό να κάνει ένα τηλέφωνο στο σπίτι μας», εξηγεί.

Οι γονείς της Μαρκέλλας αναμένεται να καταθέσουν μήνυση σε βάρος γνωστού ατόμου το οποίο εδώ και καιρό παρακολουθούσε την 14χρονη και φέρεται να είναι ο «εγκέφαλος» της απαγωγής.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σοκαρισμένη η θεία της 12χρονης που ανακάλυψε τη φρίκη-Τα πρώτα της λόγια

Δειτε Επισης

Θρίλερ με τη νεκρή γυναίκα στη Νέα Χαλκηδόνα-Εγκληματική ενέργεια βλέπουν οι Αρχές
Σε διαθεσιμότητα δόκιμη Αστυνομικός για την υπόθεση με τα έγγραφα σε οικία δεσμοφύλακα
Επιστρέφει στα «ανοιχτά μέτωπά» του ο Τραμπ-Τα μηνύματα που στέλνει σε Χάρβαντ, Ευρώπη και Apple
Στην Εντατική 19χρονος μετά από τροχαίο στο Παραλίμνι-Όχημα συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα του νεαρού
Έκρηξη βόμβας σε όχημα 21χρονου στη Λευκωσία
Το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ επισημοποίησε την άρση των κυρώσεων σε βάρος της Συρίας
Επιθέσεις της Ρωσίας με πυραύλους και μη επανδρωμένα αεροσκάφη στο Κίεβο
Παραμένει η σκόνη στην ατμόσφαιρα-Στους 38 βαθμούς σκαρφαλώνει ο υδράργυρος
Κατέθεσε στην Ερευνητική για ΤΑΚΑΤΑ ο Αλέξανδρος Λούγκου-Ακολουθούν Βαφεάδης, Καρούσος και Αναστασιάδου
Το νέο σχίσμα των πιστών, ο κλάδος ελαίας με αστερισκό του Αρχιεπισκόπου και η κρίσιμη απόφαση του Τυχικού