Πώλησαν 340 διαμερίσματα μέσα σε οκτώ ώρες στα κατεχόμενα

Οι πωλήσεις του δεύτερου σταδίου του έργου «Grand Sapphire» κοντά σε παραλία στο κατεχόμενο Τρίκωμο, ολοκληρώθηκαν σε 8 μόλις ώρες, κατά την διάρκεια των οποίων πωλήθηκαν συνολικά 340 διαμερισμάτων, από τα 682 που ήταν διαθέσιμα προς πώληση. Οι πωλήσεις ήταν ανοικτές σε αγοραστές από 40 χώρες.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, η Αβρούπα γράφει ότι η παραλία που είναι «μια από τις ομορφότερες παραλίες της Μεσογείου», θα φιλοξενήσει 1.200 κατοικίες κι ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων. Θα έχει επίσης την μεγαλύτερη πισίνα στην Κύπρο.

Η νέα φάση του έργου που αποτελείται συνολικά από 6 πολυκατοικίες και 682 διαμερίσματα θα ολοκληρωθεί και θα παραδοθεί τον Ιούνιο του 2026. 

 

 

Δειτε Επισης

Σαφές μήνυμα βρετανών βουλευτών για δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού
Επανήλθε ο ΔΗΣΥ κατηγορώντας ΑΚΕΛ και Χαραλαμπίδου για υποκρισία-«Οι πολίτες ζητούν απαντήσεις, όχι λάσπη»
Επίσκεψη Ολγκίν στη νεκρή ζώνη στην περιοχή Λεύκας
Ειδοποίηση να παραδοθεί για έκτιση της ποινής από Δικαστήριο της Τουρκίας στον Λεβέντ
Ταυτόχρονη αντεπίθεση ΑΚΕΛ και Ειρήνης-Κατηγορεί Αγγελίδη για αλαζονεία, «μαζί μας συνωμότησε και το ΕΔΑΔ»
Συνεχίζει το παραλήρημα ο Τατάρ-«Ο Αναστασιάδης είπε στον Τσαβούσογλου για λύση δύο κρατών»
Δεν κοπάζουν οι πολιτικές αντιδράσεις στον απόηχο των δηλώσεων Αγγελίδη-Έντονη κριτική και πυρά από βουλευτές
Πυρά ΔΗΚΟ σε Φειδία-«Χαμογελούσε συγκαταβατικά, δίνοντας βήμα στην προσωποποίηση της τουρκικής προπαγάνδας»
Ιστορική χαρακτήρισε την επίσκεψη Αούν ο Πρόεδρος-Στο επίκεντρο διμερείς σχέσεις και εξελίξεις στη Μ. Ανατολή
Βούληση για ενίσχυση διμερούς συνεργασίας εξέφρασε ο Πρόεδρος στον Αούν-Τον προσκάλεσε στη Διάσκεψη Ηγετών