Προκλητικοί στις απολογίες οι κατηγορούμενοι-«Η 12χρονη με πίεζε να βρισκόμαστε»

Τον ισχυρισμό ότι η μητέρα της 12χρονης γνώριζε τι ακριβώς συνέβαινε με την κόρη της προέβαλε κατά τη χθεσινή απολογία του στην 33η ανακρίτρια ο Ηλίας Μίχος. Σε ό,τι αφορά στον δεύτερο κατηγορούμενο της υπόθεσης, τον 42χρονο Γιάννη Σοφιανίδη, αφού κατέθεσε ότι είχε συναινετικές σεξουαλικές επαφές με την ανήλικη, υποστήριξε προκλητικά ότι η 12χρονη τον προκαλούσε και τον πίεζε να συνευρεθούν! 

Συγκεκριμένα, ο 53χρονος Ηλίας Μίχος ο οποίος πλέον βρίσκεται στις φυλακές προσωρινά κρατούμενος καθώς κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε το παιδί, υποστήριξε σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του στην ανακρίτρια τα εξής: «Πιστεύω ότι η μητέρα γνώριζε τι συνέβαινε... Όταν είχα ρωτήσει τη μικρή τι της έλεγε η μητέρα της που την έβλεπε να γυρίζει αργά στο σπίτι με 50ευρα, μου είχε απαντήσει: «Της έχω πει ότι φροντίζω μία γιαγιά»... Μου είχε πει ότι πριν από μένα είχε πάει και με άλλους και της έδιναν, 50 με 100 ευρώ. Από το Μάιο έως Αύγουστο είχα βρεθεί 4-5 φορές με την ανήλικη. Αυτή μου έστελνε μηνύματα και μου έγραφε να παίρνω τη μαμά της τηλέφωνο και να της λέω: «στείλε την κόρη σου να με βοηθήσει», γιατί τσακωνόταν μαζί της. Γνώριζα την ηλικία της αλλά φαινόταν μεγαλύτερη…. ». Ακόμη, ο 53χρονος, ο οποίος επίσης έχει υποστηρίξει ότι συνευρίσκονταν με την ανήλικη, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι είχε δώσει στη μητέρα του παιδιού 300 ευρώ γιατί είχε, όπως είπε, οικονομικά προβλήματα.

Από την πλευρά του ο 42χρονος συγκατηγορούμενος του Ηλία Μίχου, ο οποίος επίσης προφυλακίστηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, ισχυρίστηκε, κατά τις ίδιες πληροφορίες τα εξής αδιανόητα: «H 12χρονη με προκαλούσε. Είχαμε βρεθεί πίσω από τα ΚΤΕΛ του Κηφισού. Δεν έχω καμία σχέση με τον συγκατηγορούμενό μου. Το παιδί με πίεζε να βρισκόμαστε. Έχω βρεθεί μαζί της λίγες φορές…».

Την ίδια ώρα, η 37χρονη μητέρα της ανήλικης, η οποία απολογείται τη προσεχή Δευτέρα για το αδίκημα της διακεκριμένης μαστροπείας σε βάρος της κόρης της, φέρεται να έχει στο πλευρό της όλα τα παιδιά της, τα οποία αγωνιούν για την τύχη της. Η ίδια αρνείται την κατηγορία που της έχει απαγγελθεί και φοβάται, όπως έχουν δηλώσει οι δικηγόροι της, ότι θα της πάρουν τα παιδιά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορουμένη επικαλείται μηνύματα που είχε στείλει στον 53χρονο τα οποία δείχνουν ότι έπεσε από τα σύννεφα όταν έμαθε όσα είχαν γίνει. Σε αυτά, φέρεται να του γράφει: «Με κατέστρεψες, σου εμπιστεύτηκα το παιδί μου. Είσαι παιδεραστής, ανώμαλος. Δεν θα τη γλυτώσεις. Θα τα πω στη γυναίκα σου…»

Εν τω μεταξύ, από το Αυτόφωρο Μονομελές Δικαστήριο αναβλήθηκε σήμερα για τις 26 Οκτωβρίου η δίκη του πατέρα της 12χρονης για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση. Σε βάρος του πατέρα της ανήλικης ασκήθηκε ποινική δίωξη για το παραπάνω αδίκημα από την εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Οι ναρκωτικές ουσίες βρέθηκαν στην κατοχή του πατέρα της ανήλικης κατά τη διάρκεια κατ’ οίκον έρευνας που πραγματοποίησε η αστυνομία.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Ελεύθεροι οι «εμπρηστές» που έστειλαν μήνυμα σε αδέλφια αστυνομικούς-Βασίστηκαν σε πληροφορίες χωρίς να προβούν σε εξετάσεις
Κατηγορεί την Ελλάδα για παραβίαση κυριαρχικών της δικαιωμάτων για τις γεωτρήσεις νότια της Κρήτης η Λιβύη
Ασκεί έφεση στην απόφαση του Συνοδικού που τον καθαιρεί ο Σερκελίδης-«Δεν την αναγνωρίζω»
Το Ιράν είχε επικοινωνία με ΗΠΑ-Θα επιστρέψει στις συνομιλίες μόνο αν το Ισραήλ σταματήσει τις επιθέσεις
Συγκλονίζουν γονείς μεταμοσχευμένου ασθενή που έσβησε σε ΤΑΕΠ-«Δεν υπήρχε κανένας να μας μιλήσει»
Τελεσίδικη η απόφαση της ακύρωσης των τηλεπικοινωνιακών Σήφη-Δεν πάει Ολομέλεια, αναγκάστηκε και απέσυρε η Εισαγγελία
Προειδοποιούν τη Χεζμπολάχ οι ΗΠΑ-«Θα ήταν πολύ κακή απόφαση να εμπλακείτε στον πόλεμο»
Απειλούσε ότι θα πυροβολήσει αστυνομικούς 42χρονος στα Χανιά-Έκρυβε οπλοστάσιο στο σπίτι του
Όχημα «πέτασε» από τον αυτοκινητόδρομο στη Λεμεσό και έπεσε σε άλλο δρόμο που περνά από κάτω
Απίστευτη ψαριά για ψαροντουφεκά στον Βόλο-Έβγαλε από τη θάλασσα ροφό 27 κιλών